IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новата E-Class – какво е известно за модела?

Последното поколение на най-успешния автомобил на Mercedes дебютира догодина

Mercedes-Benz E-Class винаги е бил един от най-важните играчи в премиум-сегмента. Затова, въпреки излизането на пазара на изцяло електрическия EQE, който е със същите размери, германският производител ще представи още едно поколение на E-Class преди предстоящата забрана на двигателите с вътрешно горене.

С помощта на изданието Carscoops ви представяме всичко, което е е известно до момента за новата генерация на най-популярния модел на германската марка. Тя ще излезе през 2023 г., като отново ще се предлага като седан и комби.

Новата Е-Class – какво да очакваме (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #10
    0 rate up comment 1 rate down comment
    IM-дртiйYайтБoй! ( преди 2 години )
    До т.нар. УМнik под н-р 9: + Цитат: MБенцъ направи филм за вампири, за да продава повече G-Class, в който - Всъдеходът е сравнен с безсмъртната любов и вечния живот... И да попитаме реципрочно, ние трезво-мислещите ТУК и все още твърдо стъпващи по таз Земя и върху любимата ни Планета: ИМА ли безсмъртна люб0ФФ или пък ВЕЧЕН живот?!? И както навремето го изпя великият бард и НОБЕЛОВ-носител за литература Боб Дилън - ОТГОВОРЪТ е НЕ и бе ОТВЯН от ВЕТЪРО... м-ДА!
  • #9
    1 rate up comment 2 rate down comment
    ей дърти! ( преди 2 години )
    тъй и тъй си там - фърли един *** у краварника, сички ще ти ръкоплЕскаме!
  • #8
    3 rate up comment 3 rate down comment
    IM-дртiйYайтБoй! ( преди 2 години )
    ЦИТАТ: Независимо дали става въпрос за автомобили и/ли зареждането им, за отоплението и/ли охлаждането на домовете, става дума за достигане на ниво, при което потребителите се отдръпват от новите им покупки, а в миналото сме били свидетели на разрушаване на търсенето", заяви Райън Ланс - главен шеф на ConocoPhillips. "Хората започват да пестят и да променят поведението си. И това е ЖЕСТОКАТА РИЪЛ-истина.
  • #7
    2 rate up comment 0 rate down comment
    До Класика ( преди 2 години )
    Прав си във всичко което си написал, с изключение на Мерцедес!
  • #6
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Чичо ви ( преди 2 години )
    И преди и сега: Мерцедес и всички останали!
  • #5
    4 rate up comment 8 rate down comment
    Класика ( преди 2 години )
    И новия s клас прилича на Хюндай отпреди 20 г.!?!?!? Когато беше модна био-формата. А сега е клас прилича на разтекъл се шоколад,също като s клас!?! Явно шепата откачалки нападнали света,които измислиха ковид,които сринаха световната икономика в мирно време,които обслужват бялата мафия и зелената секта и педизвикаха войната с Русия за да замажат глупостите си!!!...-явно са нападнали и внедрили свои кадри и в Мерцедес!
  • #4
    5 rate up comment 6 rate down comment
    IM-дртiйУАЙТboY ( преди 2 години )
    И така да отбележим само за специалистите и наблюдаващи РИЪЛ авто-тенденции профессионалисти, че факторът за лоялност на клиентската им база ще вземе да понамалява с всяка измината година предвид растящата поголовно ГРОЗОТИЯ и явна НЕПОНОСИМОСТ по отн-ие дизайна, външен аут-фит, обща визия и ОСОБЕНО - скъклено-отразяващия плосък панел поставен зад таблета и разпростиращ се по целата ширина под предния джам на МБенцъ-направо ми призлява от туй нескопосно отроче. А ЦЕНАТА, драги ми СМЕкYpкофцИ!
  • #3
    13 rate up comment 3 rate down comment
    Сашо ( преди 2 години )
    Бях луднал по W211 и в началото ме беше яд на W212 . Купих я и сега не се разделям с нея. Сигурно и с новата ще е така. Мерцедес си е номер едно !
  • #2
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    преди 20 години като видях как ще изглежда E-класа W210 ми се преобърнаха представите за дизайн общо взето сега е същото но явно човек привиква
  • #1
    11 rate up comment 5 rate down comment
    Ggggg ( преди 2 години )
    Всичко хубаво, ама този таблет в средата за мен е отврат.