IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те най-добри коли на 2022 според британците

Само Skoda и Hyundai печелят в повече от една категория

Ден след като бе оповестена Колата на годината в Европа за 2022 година, и журито в британския конкурс обяви победителите по категории. Измежду тези общо 10 модела ще бъде определен и крайният победител - "Кола на годината на Великобритания 2022". Това ще стане на 8 март.

Наградите UK Car of the Year се връчват за шеста поредна година. Журито е съставено от 29 авторитетни британски автомобилни журналисти от най-различни медии. Сред тях са познати и у нас имена като Мат Уотсън от CarWow, Ричард Бремнър от Autocar и WhatCar?, Том Форд от Top Gear, Рори Рийд от AutoTrader и Джони Смит от Fifth Gear.
   
    
Колите на годината във Великобритания (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #1
    5 rate up comment 9 rate down comment
    IM-дртиВайтБoй! ( преди 2 години )
    И тъй, изключая изключително грозното и отблъскващо откъм дизайн, визия и аутфит БеНеВе - ГЕРМАН.премиуми изобщо ги нема у Брекзит-АйЛАНДА, и съответно се вижда доколко яко са сдали багажа /ПОРШЕто не го броим, то е над всяка класация!!/, но пък от др.страна, забелязваме че още с появата си - най-доброто решение откъм качество, здравина, надеждност, трайност, комфорт, люкс - естет.издържаният GENESiS почва да МАЧКА и съответно моментално се хареса на претенциозната и силно ВЗИСКАТЕЛНА публика.