IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те най-лоши коли на Джереми Кларксън

BMW X1, Nissan GT-R и други автомобили, които британският водещ определено не харесва

Бившият водещ на най-гледаното автомобилно шоу Top Gear – Джереми Кларксън, не се притеснява да изкаже мнението си по всеки един въпрос. Това беше и причината, заради която британецът беше уволнен от продуцентите на BBC, но това съвсем не го притесни. През годините Кларксън е имал възможност да кара огромен брой модели, като някои определено му харесаха, а други – не. В случая изданието Motor събра на едно място 10-те автомобила, които водещият разкритикува сериозно. Факт е, че неговата оценка е субективна, но пък мнението му винаги е интересно.

  
10-те най-лоши коли според Джереми Кларксън (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #9
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Слави ( преди 2 години )
    Много ли е трудно поне името на новото му предаване да го напишете вярно?
  • #8
    6 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Имаше епизод, в който оплю Ферари, защото отиде с него да си купува коледна елха и нямаше как да я натовари....Да, защото ферарито беше по-бавно отпредния модел и искаше да покаже, че не става и за градска кола дори.
  • #7
    29 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Джеръми е най-скандалният авто журналист и водещ за всички времена. Страшно много съм се смял с него, има много интересно и различно виждане за автомобилите. За жалост про стака англичанин е в душата му и това му пречи на моменти.
  • #6
    24 rate up comment 6 rate down comment
    Газко Уазков ( преди 2 години )
    Трябва да си много затъпена бичкия, за да не харесаш първите 7 автомобила в класацията! 911 е икона във всичките си версии! Ф50 е автомобилът, който е най-близо като усещане за болид...Изобщо, много зле е клоунът, който правеше предавания като за ***. Имаше епизод, в който оплю Ферари, защото отиде с него да си купува коледна елха и нямаше как да я натовари....
  • #5
    7 rate up comment 14 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Тъ пия си ти явно не правош разлика между централно разположен и задно разположен а 911 си е чист биитъл
  • #4
    20 rate up comment 4 rate down comment
    Име ( преди 2 години )
    Тоя с голямата глава и маниери на Смолян ски бабата виждал само картофи и тютюн ....пратиха го в девета глуха ,а това ,че са ти дали да караш тези коли и да се лигавицата с професионалните си джендърски изказвания айде айде. Ти кой беше преди тази длъжност и какви коли караше? А дядото и той тест пилот е бил на такива коли,че с 1 час каране я определи,че не ставала за къде? За Лондон трафик или Шотландия планините?
  • #3
    27 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Както се казва - всичко е въпрос на вкус и за всеки влак си има пътници. Какво мислия Кларксън по темата си е негово мнеие.
  • #2
    6 rate up comment 15 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Само за поршето и корниша е прав.Първото наистина си е фв биитъл а второто британско недоразумение от временста на бритиш лейлънд лошо качество с претенции
  • #1
    23 rate up comment 5 rate down comment
    Киро ( преди 2 години )
    Тоя май не е ходил в Русия. Направо целия топ 10 ще е оттам, а не да ми слага Поршета, Ферарита, Аудита и Джитиари.