IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-продаваният електромобил в света ще стане още по-евтин

Китайският Wuling Hongguang Mini EV получава нова версия

Най-продаваният електромобил в света най-вероятно може да получи нова модификация. Според китайските медии новият Wuling E230 ще бъде стъпка напред от оригиналния модел. Първите слухове за създаването на новия модел се появиха благодарение на публикуването на патентни изображения и шпионски снимки.


Wuling E230


И така, новият E230 ще бъде малко по-дълъг, по-широк и по-висок от Mini EV. Външният вид на иновацията се отличава с различна линия на тавана и на остъклението, както и с нови предни и задни светлини.

Освен това автомобилът ще се предлага с два вида интериори, от които да избирате. Първият вариант ще е с подредени сензорни дисплеи, а вторият ще получи единичен сензорен екран, който съчетава арматурното табло и мултимедия.


Wuling E230
Wuling E230

Също така, въздуховодите ще претърпят промени, като броят им ще се увеличи. Това обаче, което е най-важно от наличната информация е по-ниската цена на новата версия. Електрическият автомобил ще се предлага под формата на 2-местен и 4-местен хечбек в каросерия с три врати.

Още е рано да говорим за техническо оборудване, но е възможно за него, както и за стандартния Mini EV, да предложат цяла гама електродвигатели с мощност от 27 до 45 к.с. и дори повече. Не е ясно и с колко ще е по-ниска цената, но и сега тя е една от най-ниските в света - 9 000 юана, което се равнява на около 3 800 евро.

0 от 500
  • #7
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Калин ( преди 2 години )
    Евтин е!Аз съм 2 метра и трябва да тренирам йога за да влезна в него,а да го шофирам,ще трябва да съм джедай сигурно.Мерси!
  • #6
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Как беше лафа ви, адвокате? Всяко нарушаване на чужди права не означава, че други права може да се нарушават като компенсация? Освен в няколко много специални случая като самоотбраната, нали?
  • #5
    8 rate up comment 0 rate down comment
    До долния ( преди 2 години )
    Рено туизи дали ги покрива, като е разрешен за продажби?Максималната скорост на тези автомобили е ограничена до 50 километра в час и мощността им е малка, затова попадат в съвсем различна категория.
  • #4
    3 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Адвокате, би трябвало да знаеш, че има закониви изисквания за безопастност?! Това чудо не ги покрива.
  • #3
    5 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Ми то отдавна има такива в Европа Ситроен Ами Рено Туизи Аиксам Лижиер и тн но не ги търсят явно има за какво приложението им е само за в града и няма смисъл
  • #2
    24 rate up comment 2 rate down comment
    До долния ( преди 2 години )
    За тези пари и това което предлагат е много. Ти какво очакваш като наистина има дивани, които струват повече от този автомобил. Точно на това му се казва Малък градски автомобил. Ако и тук струваха толкова, щеше да има смисъл да си купиш и да си го караш само за из града, а да имаш друг за по дълги разходки. Тогава проблемите с паркирането щяха да са по-малко, а въздухът в градовете да е по-чист.
  • #1
    5 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Тва не е кола а табуретка