IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volvo и Geely направиха евтин кросоувър

Binyue получи 1.5-литровия турбомотор на XC40 и ще струва 22 000 лева

В интернет пространството бяха публикувани първите снимки на Geely Binyue 2022. Компактният кросоувър, който е известен извън Китай като Geely Coolray, ще претърпи втори фейслифт. По информация на Autohome последната му трябва ще бъде представена през април на автомобилното изложение в Пекин.


Geely Binyue


Новият Geely Binyue е щателно актуализиран и е получил характеристиките на съвременната корпоративна идентичност на Geely Energy Storm. Кросоувърът е разпознаваем преди всичко по огромната решетка. Освен това има нови LED фарове и задни светлини.

Сменени са и капака, предните калници и задната врата. Топ версията, обозначена с индекс S , има и ново крило на покрива, различен заден дифузьор и 18-цолови джанти. След последната модификация, колата вече е малко по-голяма, като нейните размери са: дължина - 4380 мм, широчина - 1800 мм, височина - 1609 мм и междуосие - 2600 мм.

Салонът на Geely Binyue все още не е разсекретен, но се очаква по него да няма радикални промени. Интериорът на автомобила беше актуализиран неотдавна, като бе инсталиран по-голям 12.3-инчов сензорен екран.


Geely Binyue


Новият Geely Coolray/Binyue е създаден в сътрудничество с Volvo, а неговият 1.5-литров бензинов турбо двигател е познат от кросоувъра Volvo XC40. В актуализирания Binyue мощността му е увеличена от 177 на 181 к.с. С. Максималната скорост е 200 км/ч.

Моделът се предлага само със 7-степенна роботизирана скоростна кутия с два съединителя и предно предаване. В Китай цените започват от 80 000 юана (21 700 лева). Между другото, Geely Coolray 2022 може да се появи на доста пазари извън Китай, но все още не е ясно на кои.

0 от 500