IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Дамите си избраха най-добрите автомобили на 2022 година

Първенците в 6-те категории са ясни, остана да бъде обявен само крайния победител в конкурса

Журито на конкурса "Световен женски автомобил на годината" (WWCOTY) оповести списъка с победителите за сезон 2022 Най-добрите автомобили са избрани от 56 жени автомобилни журналисти от 40 държави. Дамите са проучили 65 нови модела, пуснати през 2021 г., и посочиха победителите в шест категории.


женски автомобил на годината


Автомобилите бяха избрани според различни параметри. Всеки трябва да надмине своите конкуренти по отношение на безопасност, удоволствие от шофирането, комфорт и технология, както и дизайн и съотношение цена/качество. Освен това най-добрите автомобили в нашето време трябва да са енергийно ефективни и да имат слабо въздействие върху околната среда.

В резултат на това в краткия списък от шест претенденти за победа три първи места в отделните категории заеха електрическите превозни средства:. Остава последният кръг на състезанието, в който от шестте финалисти жените ще изберат един, който ще стане най-добрата женска кола на 2022 г. По традиция победителят ще бъде обявен на 8 март.

Най-добрите женски автомобили на годината (ГАЛЕРИЯ)


0 от 500
  • #10
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Жените класират колите на малка (седан хечбек комби) и голяма (джип пикап камион автобус). Другата основна характеристика е цвета.
  • #9
    3 rate up comment 0 rate down comment
    До 8 ( преди 2 години )
    Момченце, книжка взех преди почти 1 млн километра шофиране на различни автомобили, каквото ти вероятно никога няма да постигнеш в живота си. БМВ е само една от марките, които съм карал. В случая обаче говорим за маркетинг, нещо непонятно за теб.
  • #8
    3 rate up comment 4 rate down comment
    до #4 ( преди 2 години )
    Ти на амфети ли си или просто си се увредил от каране на БъркаМаслосВода (БМВ)? Ох, извинявай забравих, че нямаш книжка и само мечтаеш онани-райки на снимки от тази марка. Хайде да си запазиш мозъчната диа-рия за себе си и да не ни занимаваш с менталните си проблеми!
  • #7
    13 rate up comment 5 rate down comment
    Мистър Уейн ( преди 2 години )
    Освен Пежото и Аудито, пълна липса на вкус.
  • #6
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Малка градска или обикновенна градска кола?
  • #5
    10 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Що за категории са: Голям Автомобил, Голям СУВ, Семеен Кросоувер?
  • #4
    6 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Многознайковци, това с голямата решетка е маркетингов тренд или трик, разбирайте го както искате. Това е заложено като изискване към дизайна, затова да се говори, че "доста дизайнери" били казали еди какво си е несъстоятелно и плод на незадоволеност. Ако говорим за лош дизайн, трябва да посочим БаКиа, защото добрият дизайн не може да е самоцелен. Но е разбираемо, че има много хора без натрупвания в познанието си за автомобилите (особено при дамите).
  • #3
    14 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Доста автомобилни дизайнери определиха предницата на iX като изпъкнали задни части на някой дебелак. Най- верятно дамите виждат нещо от свойте възпълнички съпрузи в муцуната, та затова толкова ца я харесали :)
  • #2
    15 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    iX има някои доста тежки недостатъци - тегло над 2700 кг (реално), твърде малък багажник за размера си и твърде щедра упортеба на капацитивни бутони. За мен, поне, са непростими. Няма как да заеме първо място в класация, освен за грозота, евентуално.
  • #1
    10 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Чак сега ми светна. Големите ноздри на БМВ са за да ги харесат дамите ;))). Дано да ги и купуват (или да им ги купуват)