IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 забрани за служителите на Tesla

Компанията на Илон Мъск има свои собствени правила, чието нарушаване се наказва строго

Компанията, която произвежда едни от най-готините електрически автомобили в света, има свои собствени правила. Някои от забраните, определени за служителите на Tesla, може да изглеждат твърде строги, докато други са просто смешни. Във фабриките на компанията обаче има стриктни изисквания, които задължително трябва да бъдат спазвани, а нарушаването им се наказват строго. Илон Мъск е особено взискателен в това отношение и не допуска никакви отклонения, тъй като смята, че това е начинът, по който компанията му трябва да се развива.

10 забрани за служителите на Tesla (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #19
    0 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Тоз е много ***!!
  • #18
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Неразбиращко ( преди 2 години )
    Самодоволният Илон имаше късмета на начинаещия. Ако съдържанието на статията е истина, не разбирам наистина как е просперирал с такива принципи.
  • #17
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Прия ( преди 2 години )
    Този човек в наистина надарен . Едно нещо не разбрах как изведнъж се появи и всички заговориха за него. Мисля ,че му се дават много права от страна на правителството дори до такава степен ,че не си плаща и данъците.
  • #16
    19 rate up comment 2 rate down comment
    Motion ( преди 2 години )
    За US работодателите подобни практики са факт, независимо от размера на компаниите.В US често се уволняват работници в болнични, по майчинство, както и квалифициран персонал търсещ правата си (напр. инженери, юристи, икономисти).Макар и по-малък дявол от тоталитаризма, капитализмът намира основите си стотици години назад във феодализма.Би било наивно да се очаква, че капиталистът ще третира хората без капитал и позиции като нещо повече от "човешки ресурс" или "материален актив".
  • #15
    6 rate up comment 12 rate down comment
    един там ( преди 2 години )
    Имам чувството, че повечето да не кажа всичките от тези правила са изсмукани от пръстите на някоя бездарна мисирка/мисирчо, който се чуди какво да прави. Повечето са абсурдни не само от човешка гл.т., но със сигурност противоречат и на законодателството в съответната държава, където се намира фабриката. Единствено в китай е възможно да важат тези неща, но и за там е съмнително. Не съм фен на Тесла, даже изобщо, а още по-малко на Мъск, но това си е чиста проба очерняне.
  • #14
    11 rate up comment 2 rate down comment
    BENZIN ( преди 2 години )
    Дишай дълбоко TSLA, дишай дълбоко. Хвани вибратора и ще се оправиш. Хаха
  • #13
    3 rate up comment 15 rate down comment
    Боли ма ( преди 2 години )
    Аз съм назобен батка с бЕл аЙфон и карам чЕрна Тесличка S. МНОГО съм доволен и като спра пред чалгията всички много *** аресват.Така, че ме боли при какви условия работят на Илон хората.
  • #12
    7 rate up comment 15 rate down comment
    Бензинчо, на мама ( преди 2 години )
    Толкова си заблуден, че повече няма накъде. Правителството на САЩ толкова много подкрепя Тесла, че байдън го е страх да изрече думичката Тесла и се прави че такава фирма не съществува. На всички раздават субсидии, но не на Тесла и не на последно място ги скъсаха от проверки и дела. Само за последните три седмици им направиха четири "сервизни акции" за глупости като пиукане, като спокойно можеше да го констатират и Tesla да го оправи при следващия update, както на практика ще стане.
  • #11
    9 rate up comment 17 rate down comment
    TSLA ( преди 2 години )
    Мн ясно. Армия не се води от льoльoвци и няма място за мрънли и обидчиви cливи като тукашните принцеси, дето стоят диван чапраз по цял ден и чакат статия за TESLA да почнат да драскат с нокти, да чупят чупки в кръста и да кълнат като на пазара за булки...
  • #10
    14 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    лудите нямат нужда от никакви наркотици