IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen тества новия Passat

Комбито за Европа ще дебютира през 2023 година

Германският производител Volkswagen започна тестове на следващото поколение на Passat, предназначено за пазара в Европа. Снимки на прототип на модела бяха публикувани от изданието Carscoops.


VW Passat


Автомобилът е без камуфлаж, като това всъщност е така нареченото „муле“, на което новата платформа и агрегати се тестват под каросерията на стар модел. Вече е известно, че новият VW Passat, известен под заводския индекс B9, ще бъде изграден на модернизирана платформа MQB. Моделът ще бъде максимално унифициран със следващото поколение на Skoda Superb, като двата автомобила ще се произвеждат едновременно в завода на VW Group в Братислава (Словакия).

Както и досега, новият VW Passat ще се предлага с бензинови и дизелови двигатели в съчетание както с предно предаване, така и със задвижване на четирите колела, а също така и н хибридни модификации. Електрически вариант няма да има, тъй като компанията готви отделен модел изцяло на ток.


VW Passat


Вече е известно, че Volkswagen се отказа от версията седан за модела и така новият Passat ще се предлага единствено като комби, което отново ще получи всъдеходна версия Alltrack. По предварителни данни, премиерата на следващото поколение ще се състои през 2023 година.

Снимки: Carscoops

0 от 500
  • #7
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    До #6: ВЕРНО ЛИ?!!??!!?? Откога Tesla Model 3: 141,429 e по-малко от Volkswagen Passat: 83,224 и откога миналата година е "още дълго"?
  • #6
    20 rate up comment 6 rate down comment
    Ами ( преди 2 години )
    Това пасатче още дълго ще се продава повече от теслата в европа.
  • #5
    30 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Типичния ***. Види, че пише VW, влиза и плюе без да чете..
  • #4
    26 rate up comment 1 rate down comment
    Пасаториста ( преди 2 години )
    До #1Незнам какво си прочел, и разбрал. Това е "муле". Тестват се нови агрегати и т.н., върху стара каросерия, за камуфлаж. Въпреки че в друг сайт видях и новата външност/уж снимана папарашки/, уж е различна, но няма да го сбъркаш. Като почитател на Пасат/ за мен, задължително комби/, ми хареса повече от В8.
  • #3
    28 rate up comment 7 rate down comment
    К. ( преди 2 години )
    До светлото електрическо бъдеще има още бая време да мине, минимум 10 години. Така че гледайте новите модели на Фауве, те са класика в жанра...
  • #2
    41 rate up comment 8 rate down comment
    До #1 ( преди 2 години )
    Ти за какво пишеш въобще? Да разберем твоето мнение, което и 5 стинки не струва? Това си е Б8 накичен с новите агрегати. Относно средняците пенсионери, ти от бедните на коя възраст си?
  • #1
    9 rate up comment 43 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Ако това е следващото поколение на Пасат, не знам защо им е на средняците пенсионери да си го купуват. Те и в момента карат същият. 90% ще са служебни тези кутии за обувки.