IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

5 грешки на американската автомобилна индустрия през XXI век

Тези модели на реномирани производители се оказаха провал

Понякога една грешка се превръща в огромен успех, но това става много рядко. Обикновено грешките в голяма индустрия, каквато е автомобилната, водят сериозни последици след себе си. Основната е отлив на клиенти от дадена марка, заради което тя търпи сериозни финансови загуби.

Това важи и за държава с огромно производство на автомобили, каквато е САЩ. В началото на века там се появиха няколко модела, които определено се оказаха огромна грешка. При това те бяха създадени от големи и уважавани компании, но донесоха само главоболия на производителите си.

5 грешки на американската автомобилна индустрия (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #7
    11 rate up comment 1 rate down comment
    Fury ( преди 2 години )
    Пак нещо не ми е логично. Шевролет Калос (Авео) се използваше активно от нашите таксиджии и съм чувал много ласкави отзиви от тях. Лесна подръжка, непретенциозна, евтини части. Реално той е на базата на Опел Астра! А иначе в миналото американските коли бяха икони. Когато в 1962 г. европейците се радваха на бръмбара на ФВ, а ние на Москвич 407 в САЩ излезе Форд Мустанг, Фалкон, Шевролет Корвет, Понтиак....редица масл карс, които даже имаха автомат и климатик - неща, които ние не бяхме чували!!!
  • #6
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Аноним ( преди 2 години )
    То и Тесла е от този сорт,явно Мъск трябва да е доволен на извън америка сектанти,да целува ръка на американското правителство за милярдите наляти в това не много популярно начинание,щото не са на опашка желаещите да я купуват,а интересното че са повечето поамериканчени китайци!и след тях-другите азиатци,поне докато имаше малко далаверка в цената..До преди няколко години Форд бе еденица мярка за негоден и некачествен автомовил и само пикапите ги спасиха от фалита
  • #5
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Аноним ( преди 2 години )
    То и Тесла е от този сорт,явно Мъск трябва да е доволен на извън америка сектанти,да целува ръка на американското правителство за милярдите наляти в това не много популярно начинание,щото не са на опашка желаещите да я купуват,а интересното че са повечето поамериканчени китайци!и след тях-другите азиатци,поне докато имаше малко далаверка в цената..
  • #4
    1 rate up comment 1 rate down comment
    пак аз ( преди 2 години )
    ko.Hky-peHция , Да видим дали ще успеете да го преправите ...
  • #3
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Chcicho_Ficho ( преди 2 години )
    Те да бяха само пет с мед да ги намажеш :)
  • #2
    2 rate up comment 6 rate down comment
    м даа ( преди 2 години )
    Проблемът на САЩ е че подобно на СССР , дълго време нямаха истинска к0нглокунция и се позволяваха да произвеждат всякакъв шит
  • #1
    15 rate up comment 14 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Като цяло американската автомобилна промишленост е една голяма грешка (с малки изключения). Не случайно техните коли само те си ги купуват и никъде по света не са търсени. Също така не случайно американската държава трябва да помага и да финансира автомобилните им компании, за да не фалират. Единственият светъл лъч е марката Тесла. Не съм им фен, но са иноватори и правят продукт, който е наистина търсен и желан по света, а за останалите не може да се каже същото.