IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Собственик на Lamborghini откри своя Huracan Spyder без колела

Крадците са отмъкнали и предните спирачки на суперколата

Снимки на Lamborghini Huracan Spyder, оставенf върху тухли, след като са му откраднати и четирите колела, бяха публикувани от изданието Carscoops. Те са направени в Глифада, предградие на Атина, където е била паркирана италианската суперкола.


Lamborghini Huracan


Според гръцкото издание Lefimerida, колата принадлежи на Аднан Ясин - собственик на телевизия Arabica и президент на ливанския футболен клуб „Бурж“. Самият той разкрива, че е забелязал липсващите колела, когато е излязъл от дома си, за да закара колата в сервиз за планирано обслужване.

От снимките става ясно, че освен гуми и колелата са откраднати още и предните спирачки. Собственикът на автомобила е прекарал няколко часа в полицията, само за да разбере, че служителите на реда не могат да му помогнат особено. Те са заявили на Ясин, че той не е единственият пострадал от подобно посегателство през последните месеци.


Lamborghini Huracan


Щетите по неговото Lamborghini са за поне 40 000 евро, като част от тях бизнесменът ще трябва да извади от джоба си. Причината е, че колата има пълна застраховка в Ливан, докато в Гърция тя е само частична. По-интересното обаче е какво ще направят крадците с колелата и спирачките, тъй като те определено не стават за друг автомобил, а такива, като този Huracan Spider няма много на пътя.

Снимки: Carscoops

0 от 500
  • #7
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Горкия тупан ( преди 2 години )
    Тоя да не е паркирал у Филиповци?
  • #6
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    100 % българи. Очаквам да се появят на предните гуми на някой Голф на следващия Vw фест. Откъде мислите взимат джантите и спирачните апарати на Порше?
  • #5
    9 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Някой си ги е поръчал. Без заявка никой не работи по такива коли.
  • #4
    5 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Тези джанти със сигурност пасват на всички на спортни модели на Ауди и Порше. Вероятно и на БМВ и Мерцедес.
  • #3
    10 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Джантите са стандартни в зависимост модела и годината са 19 или 20 инча с 5 болта. Има и един лимитиран модел 21 инча отзад. На последните модели стандартно са 245/30R20 отпред и 305/30R20 отзад. Джантите пасват на почти всички съвременни коли от висок клас. Спирачките също са стандартни 380мм отпред. Няма нищо толкова уникално в тази кола освен дизайна. Дори и най екзотичните коли все пак трябва да се придържат към международните производствени стандарти и изискванията за безопасност.
  • #2
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Chcicho_Ficho ( преди 2 години )
    До 1Прав си, хората да спестят някой друг лев за синя зона са готови на чудеса :)
  • #1
    14 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Това е нарочно, за да не му я вдигне паяк :))