IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-чупливите автомобили на възраст от 6 до 15 години

Британски експерти препоръчват тези модели да бъдат избягвани

Дефицитът на нови автомобили, с които се сблъска пазарът през последните 2 години, продължава, като причината е добре известна – недостиг на микрочипове. При тези условия производителите предпочитат да предлагат коли с по-богато оборудване, което доведе и до скок на цените. Съответно, потребителите се ориентираха към пазара на употребявани превозни средства.

Намирането на надеждна кола втора ръка не е никак лесно. Затова и британското издание Whatcar.com състави класация на най-проблемните употребявани автомобили на възраст от 6 до 15 години. За целта е било проведено допитване до 13 000 местни шофьори, които е трябвало да посочат какви проблеми са имали с колите си през последните 12 месеца. Така са определени и „победителите“ в отделните категории.

Най-проблемните автомобили от 6 до 15 години (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #19
    24 rate up comment 8 rate down comment
    до #20 ( преди 2 години )
    Немците най наглите . да ама вече не са. всички знаем как Ауди прецакват гъзарите хвърлящи пари за премиум коли, а от БМВ се стараят да не падат по долу.но Индийците от лендровър и ягуар ги удариха в земята. даваш цена за мерц, получаваш качество на фиат
  • #18
    12 rate up comment 2 rate down comment
    не е само пддръжката ( преди 2 години )
    Роко Скиавоне, абе ти си купи премиум Ленд Роувър пък ако щеш на всеки 2000 му сменяй и от най скъпото масло. и после чакай да изкара 100 хил.км без проблеми.
  • #17
    25 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Ква поддръжка, като от завода излизат счупени. Особено говоря за немските таралясници и най-вече за ВАГ недоразуменията с които съм се напатил. И на всичкото отгоре знаят какви простотии са натворили и въпреки всичко гледат да изклатят собственика с оправдания, че колата е карана на високи обороти и такива подобни, за да си плати от джоба въпреки гаранцията. А тези по-старите просто не ги мисля какво чудо е при тях. Немците са най-наглите в автоиндустрията и правят най-скапаните коли. Факт!
  • #16
    4 rate up comment 13 rate down comment
    Роко Скиавоне ( преди 2 години )
    Абе всичко е до подръжка не може да взимашм5 литра маслоза 30 лв и вместо да го смениш на 8-9хиляди го чакаш до 12-13 и още юного други такива неща
  • #15
    26 rate up comment 8 rate down comment
    без изненади… ( преди 2 години )
    няма Японци само Английски и немски недоразумения
  • #14
    19 rate up comment 2 rate down comment
    Аз ( преди 2 години )
    Де е Порше Кайен . Заслужава напълно да бъде тук .
  • #13
    15 rate up comment 3 rate down comment
    Газко Уазков ( преди 2 години )
    Статията от ВАГ ли е поръчана?!..
  • #12
    7 rate up comment 2 rate down comment
    За жиязу ( преди 2 години )
    За колите вярвам на американците и британците. Общо-взето няма изненади, спрямо други оценки. Само дето някои *** липсват в класацията.
  • #11
    19 rate up comment 2 rate down comment
    Ivo ( преди 2 години )
    Странно къде на острова намериха толкоз бензинови цетки та чак и в класация да ги включат. Всички са печки.
  • #10
    29 rate up comment 6 rate down comment
    Пфф ( преди 2 години )
    Това с Опелите е пълна глупост, ако те са в тази класация ВАГ трябва да са в топа