IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

5 грозни модела, които фейслифтът преобрази

Пластичната хирургия направи чудеса с тези автомобили

„Facelift” (фейслифт) буквално означава лифтинг (опъване на бръчките и придаване на по-младежки вид) на лицето. Това е терминът, който автомобилните производители са избрали, когато искат да обозначат актуализирането на автомобила си и най-вече на неговата предна част. Фейслифтът има за цел да покаже промените по модела и да повиши интереса към него.

В случая ви представяме 5 машини, които почти всеки път намират място в класацията за най-грозните автомобили на планетата (тук отново правим уточнението, че дизайнът е доста субективно нещо и това, което се харесва на някой, може да изглежда ужасно грозно за друг). При всички тях полагането на лифтинг се оказа успешно и успя да ги преобрази. Съответно, това се отрази положително и на техните продажби.

5 модела, в които фейслифтът преобрази (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #7
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    На мен първата Трайбека много ми харесва отвън, но отвътре е неописуема отврат. Въпреки, че тези интериори са харктерни за времето, в което е произвеждана и общо взето всички залагат на тях.
  • #6
    23 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Аз Fiat Croma съм виждал...Явно Chroma e нещо друго.
  • #5
    27 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Фиат са уникална фирма. Пускат фейслифт 6 години преди оригиналния вариант.
  • #4
    35 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Абсолютно верни коментари. Трибеката е доста по-хубава и със собствен характер преди фейслифта, след фейслифта е напълно безлична и скучна. При Фиат Мултипла нешата са 50/50 според мен. Преди фейслифта е дизайнерски модел, но просто не е мейнстрийм дизайн и е трудно да се възприеме от хора, свикнали да харесват Голф и Рено Клио и Мерцедес е-клас, няма как да им обясниш за дизайнерска философия. Но и фейслифта на Мултипла е доста добър, но прави модела по-стандартен.
  • #3
    40 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Грозен, ама си беше пазарен хит мултиплата в Италия.
  • #2
    35 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Напълно подкрепям първия коментирал. Фейслифтите в случая развалят дизайните, които не са грозни, а са трудни за възприемане. Правете разлика! Хората са свикнали да приемат нещата по твърде елементарен начин, както и да се изказват по теми, които напълно не разбират, както прави Петърчо.
  • #1
    44 rate up comment 7 rate down comment
    Sameman ( преди 2 години )
    Фиат-а и Субаруто губят своята характерна индивидуалност във фейслифта и стават по-безлични, но явно това се харесва на повечето хора. За мен, това е стъпка надолу.