IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-лошите и най-опасни изпреварвания „Нюрбургринг“ през 2021 г.

Агресивните и безумни шофьори са често срещани на легендарната писта (ВИДЕО)

Видео с някои от най-опасните ситуации на пистата „Нюрбургринг“ от 2021 г. беше публикувано в интернет. То включва агресивни и направо безумни шофьори, които изпреварват рисковано и предизвикват катастрофи, като игнорират жълти знамена и предупреждения за опасности на пистата.


Нюрбургринг


Във видеото има ситуации не само от състезания, в това число и от 24-часови маратони, но и от дните, които са отворени за свободно посещение. В тях срещу съответното заплащане всеки желаещ може да изкара колата си на пистата и да дава газ, колкото може.

Виждат се опасни изпреварвания, при които автомобилът напуска очертанията на трасето, шофьори, които засичат другите, игнорират предупрежденията за опасност от катастрофи и едва не блъскат маршалите. Има и такива, които умишлено блокират по-бързо движещите се зад тях автомобили.



Има и няколко кадъра, които подчертават опасностите от това мотоциклети и автомобили да се движат заедно на една и съща писта. Заснета е и катастрофа, при която мотоциклетист се блъска в друго превозно средство, което се опита да го задмине от външната стара. Основно обаче видеото подчертава това, че най-важното нещо при каране на писта е безопасността на хората.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Всеки се прави на голям обаче да не забравяме че застраховката не важи и като издъниш 20 годишния кошник после си го правиш за твоя сметка
  • #1
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Бат Рамбо ( преди 2 години )
    Голяма дивотия си е в дните за сбододно каране. От ферарита и поршета до микробуси и калинки.