IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Дейвид Бекъм се сдоби с уникално Maserati MC20

Футболистът лично е участвал в разработката на дизйна на спортното купе

Бившият английския национал Дейвид Бекъм получи ексклузивно Maserati MC20, което е преминало през фабричната програма за персонализация на италианската марка Maserati Fuoriserie.


Maserati MC20 Fuoriserie


Британецът става един от първите клиенти на експертите от студиото, като лично е участвал в разработка на дизайна на автомобила. Той се и поръчал колата в комбинация от черно и розово, като това са цветовете на футболния клуб „Интер Маями“, чийто собственик е Бекъм. Купето е боядисано в черен гланц, допълнен от матови елементи. В контраст с тъмния екстериор, логото на MC20 върху вратите и спирачните апарати Brembo са завършени в пастелно розово.

„Създаването на моя MC20 с помощта на Maserati Fuoriserie беше невероятно преживяване. Беше невероятно да създам кола, вдъхновена от моя втори дом - Маями, и моя футболен клуб „Интер Маями“, коментира Дейвид Бекъм.

Още снимки на уникалното спортно купе на Бекъм - вижте в галерията:


Интериорът е от черна кожа и алкантара с контрастни розови шевове. Подглавниците на седалките са украсени с 3D-бродерия в пастелно розово. На централния тунел между седалките е поставена персонализирана алуминиева плоча с лъскав матов ефект - розов надпис Maserati Fuoriseie, допълващ корпоративния тризъбец, както и подпис „For David“.

Техническите подобрения по новата придобивка на Дейвид Бекъм не се съобщават. Базовото Maserati MC20 се задвижва от V6 бензинов турбо-двигател Nettuno, като това е първият собствен задвижващ агрегат на марката от повече от 20 г. Той развива 630 к.с. и 730 Нм, като е комбиниран с 8-степенна роботизирана скоростна кутия с двоен съединrтел.


Снимка и видео: Maserati

0 от 500