IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Експерти посочиха 5-те най-вредни шофьорски навика

Тези действия обикновено водят до сериозни и скъпи ремонти

Голяма част от шофьорите са на мнение, че техните навици, придобити през годините, могат сериозна да навредят на автомобилите им. Това обаче съвсем не е така, предупреждават експерти, които са категорични, че именно начинът на управление на превозното средство е особено голяма важност за тяхното състояние.

В случая специалистите от изданието 100km посочиха 5 вредни шофьорски привички, които съсипват автомобила. Съответно, това води до ремонти, а те удрят по джоба на собственика. Всеки един от тях може да бъде избегнат, при това много лесно, като така ще бъдат предотвратени бъдещи неприятност.

5-те най-вредни шофьорски навика (ГАЛЕРИЯ):



 

0 от 500
  • #15
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Онзи ( преди 2 години )
    Колата ми дойде от Италия с газова. Вероятно е на повече километри отколкото е между Земята и Луната, но ще я галя на студено, че да избута до мильон. Забелязах, че с псувни колата минава по-леко през легналите полицаи, но пък това не помага при по-екстремните спирания. Даже веднъж като си хвърлих фаса през шибидаха и след рязко спиране същият ми падна върху новия анцуг, замалко да потроша колата. Бе трябва да се внимава !
  • #14
    21 rate up comment 0 rate down comment
    МРАЗЯ МАЛОУМНИТЕ ШОФ ( преди 2 години )
    Забравили сте да добавите и други лошо навици които и те са важни Да си гледат/говорят по телефона до като шофира Да се качват пиян зад волана и да отнемат живота на невинни хораДа се правят на интересни/важни *** ***!!! които имат скъпи и мощни коли спират където си искат без светлинен сигнал, да си правят маневрите където искат и да бавят движението, отнемат предимства, изпреварват на забранени места или наепешеходни Ей заради такива *** се отказах да шофирам особено ***
  • #13
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Никола Панайотов ( преди 2 години )
    Натискане на спирачка в дупка и върху неравност / натиска се преди неравноста и се отпуска / така че да не се натоварва динамично още ходовата част.Друга грешка е при маневра да се оправя волана а на место,Препоръчвам преди окончателното завиване за се завие обратно волана за следващата маневра докъто се движат колелата така ще облекчите ход.част и ще направите по бързо обръщането.
  • #12
    10 rate up comment 5 rate down comment
    Бясната шкода ( преди 2 години )
    Най вредния навик е да онанирам в колата и през това време да пея новогодишни песни и заедно с това да си пръцкам. Това се случва два пъти седмично когато съм спрял на светофар.
  • #11
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Ержан-зеленото пижо ( преди 2 години )
    Съгласен съм ! Има още вредни навици на шафиорите дето вредят на колата.- когато в колата се : пърди ,оригва ,яде ,повръща ,пикае и *** - тогава колата се поврежда . аз имам зелено пежо и се убедих в това .
  • #10
    5 rate up comment 1 rate down comment
    исо културисто ( преди 2 години )
    Когато карам колата тя върви добре ,но когато натисна спирачката и тя спира. Винаги съм се чудил защо е така? Имам и гараж ,ама празен е! Той Стилян от кемалите беше в него. Имам газове когато съм в кола - дали е нормално ?
  • #9
    27 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Най-вредния навик на нашенеца е да си дърдори по телефона докато шофира неадекватно и да си паркира на аварийки на оживен булевард в час пик като блокира цялата лента.
  • #8
    12 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Сложил няква руса ... озъбена и сглобил статията...
  • #7
    14 rate up comment 3 rate down comment
    Койчо ( преди 2 години )
    Кои са тия експерти, какви са!!!?? Стига с тези глупави статии от типа "една жена каза".
  • #6
    5 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    също 133 000 съм с оргинални накладки. Само масло сменям на киата.