IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Електрическият Megane започва от 65 790 лева

Моделът на Renault ще е в България през пролетта на 2022

Renault обяви цените на новия Megane E-Tech Electric за България. Моделът, който е може би най-ключовият за бъдещето на френския автомобилен производител, е машина от ново поколение и първият продукт на новата философия за развитие на компанията, подета от главния изпълнителен директор Лука де Мео в началото на годината.


Renault Megane E-Tech Electric


Предварителните поръчки на новия електрически Megane вече започнаха в някои западноевропейски държави. У нас, предварителни поръчки ще могат да се правят през първото тримесечие на 2022 година, а първите автомобили би трябвало да пристигнат в търговските представители на марката през месец април.

Базовата цена на новия Megane E-Tech Electric в България започва от 65 790 лева с ДДС за ниво на оборудване Equilibre. В този случай, машината е с батерия с капацитет 40 кВч и електромотор с мощност от 130 к.с. В серийното оборудване влизат 18-инчови колела, автоматични LED светлини, дигитален инструментален панел, мултимедия с 9-инчов дисплей, гама асистиращи системи и др.


Renault Megane E-Tech Electric


По-мощната версия на модела, с 60-киловатчасова батерия и електромотор с мощност от 220 к.с. е със стартова цена от 79 900 лв. с ДДС в ниво на оборудване Techno, което предлага "екстри" като 20-инчови лети джанти, двузонален климатроник, мултимедийна система Open-R с 12-инчов сензорен екран, премиум аудиосистема, адаптивни предни LED светлини с функция за мъгла и асистент за дълги светлини и още неща.

Топверсията на  Megane Electric, наречена Iconic, добавя към предходното оборудване кожен салон, електрически регулируеми седалки, предни и странични паркинг сензори, аудио Harman Kardon и персонализиран цвят на покрива. Това ще ви струва поне 88 900 лева с ДДС.


Renault Megane E-Tech Electric


Независимо от варианта на оборудване, електрическият Megane се предлага с безплатна 5-годишна свързаност на системата OpenR Link, позволяваща актуализиране на софтуера по въздух (FOTA). Гаранцията на автомобила е 5 години или 100 000 км, а тази на батерията е 8 години или 160 000 км.

0 от 500
  • #27
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Симеон Симеонов ( преди 1 година )
    Цената актуална ли е в момента
  • #26
    5 rate up comment 0 rate down comment
    E-Tech Fan ( преди 2 години )
    За селянина, дето от всичките иновации по колата намери кусур на задния джам, бързам да го успокоя, че огледалото за задно виждане всъщност е дисплей, който предава на живо от камера какво се случва отзад и встрани от автомобила. Чукчиии чети бе, чукчиии - не питай глупости!
  • #25
    2 rate up comment 4 rate down comment
    ТМД ( преди 2 години )
    Рено за 65000. На къде върви света мамка му!!!
  • #24
    3 rate up comment 4 rate down comment
    елон ( преди 2 години )
    И на тия женски органи започва да им се види края. Аз ако имам 80 000 бона ще имам и 100 000 кое ще ме накара да си купя тоя трошляк а не тесла не знам. И ъпдейтите не са по въздуха наемете си хора които знаят езици плащайте им достойно изгонете тези които не знаят и няма да има подобни глупости.
  • #23
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    До 16 това е поставка за безжично зареждане на смартфон,бе неграмотен.В повечето коли от по-високия клас го има това.*** и тъпотията.
  • #22
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    До 16 това е поставка за безжично зареждане на смартфон,бе неграмотен.В повечето коли от по-високия клас го има това.*** и тъпотията.
  • #21
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Бай Иван ( преди 2 години )
    Дизайнът не е лош, мен единствено ме дразни странният по фома волан.
  • #20
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Гост ( преди 2 години )
    Много скъп Френски ***
  • #19
    6 rate up comment 2 rate down comment
    APP ( преди 2 години )
    Снимките са лошо разтегнати в самата статия защото автомобила изглежда като сплескан. Не съм фен на марката но иначе дизайна е добър. На колегата на който задното стъкло е малко и нямало видимост ще кажа че като пълните багажника с буркани от село не Ви трябва такава а сега претенции.
  • #18
    1 rate up comment 6 rate down comment
    поне ... ( преди 2 години )
    са електрифицирали фичката на капака