IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan готви още един кросоувър

За модела ще бъде възродено легендарното име Skyline

Много скоро в гамата на Nissan може да се появи нов кросоувър, за който ще бъде възродено легендарното име Skyline, съобщават медиите в Япония, като разкриват любопитни подробности за автомобила.


Nissan


В основата на новия модел ще бъде крос-купето Infiniti QX55, пуснато през 2020 г. На свой ред то е построено на базата на кросоувъра QX50, който излезе на пазара през 2017 г. Като дизайн автомобилът на Nissan ще се отличава по голяма част от елементите по каросерията, но технически ще е идентичен.

Донорът QX55 се задвижва от 2,0-литров двигател VC-Turbo, генериращ 272 к.с. и 380 Нм въртящ момент. Агрегатът работи в комбинация с вариаторна скоростна кутия Jatco и система задвижването на всички колела.


Infiniti QX55


Очаква се Nissan Skyline да бъде оборудван с хибридно задвижване e-POWER, базирано на същия този 2,0-литров двигател, допълнен от два електромотора, като съвкупната мощност на системата ще бъде около 440 к.с.

Ако нищо не се промени в плановете за развитието на Nissan, тогава Skyline ще дебютира през 2022 или 2023 година. Повече подробности за модела ще се появят при приближаването на премиерата.

0 от 500
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Екстра е.
  • #4
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Sammy Dancy ( преди 2 години )
    Добрый день.Меня зовут Ирина. Я специалист по размещению статей на страницах интернета. Я хотела бы вам предложить выгодное партнерство в формате публикаций оплачиваемых нами статей на вашем сайте. Прежде чем сделать первые шаги, я создала опросник, который позволит выяснить все подробности сотрудничества: https://forms.gle/HvhoZxeE7UWoUfR17 Опросник не длинный, занимает не больше 3 мин. Персональные ответы помогут активизировать наше с вами сотрудничество и прояснить всю рекла ...
  • #3
    1 rate up comment 7 rate down comment
    сепуко харакири ( преди 2 години )
    Поредният нужник
  • #2
    6 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Гавра е само използването на името колата може и да е добра
  • #1
    1 rate up comment 13 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    И с това ли се изгаврихте? Май е време да закриете нисан и рено и да оставите само дачия.