IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

8 автомобила в производство с най-емблематична решетка

Тези модели определено се откровят от естетическа гледна точка

Всеки си има определени естетически предпочитания, когато става въпрос за покупка на автомобил. Има такива, които се фокусират върху външния вид, докато други придават по-голямо значение на интериорния дизайн или детайлите. Един от елементите, които в значителна степен определят стила на екстериора, несъмнено е предната решетка. Тя се появява в най-различна форма, за да може допълнително да отличи даден модел от останалите.

В последните години именно решетката на BMW стана причина за много ожесточените спорове. Един от нейните варианти предизвика спорове дори между най-големите фенове на марката. Има обаче и други производители, при които този детайл е доста впечатляващ. Това накара изданието Motor1 да избере 8 модела с най-емблематичните решетки, които се произвеждат в момента.

8 автомобила в производство с най-емблематична решетка (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #2
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Всъщност на Лексуса и на Гранд Черокито решетките са много красиви и много отиват на автомобилите и изобщо не може да става на въпрос за някаква дизай ерска грешка. Бентлито е изключително грозно с тази решетка на камион. Ама точно на камион прилича в предницата. Полото е също изключително грозно с тази решетка на малка кола изобщо не и отива такова нещо но то си е нормално за Volkswagen да правят такива неща. Mercedes е грозен на снимки но на живо не изглежда чак толкова зле.
  • #1
    3 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Един познат си взе BMW X5 новата версия 2021 година и бъбреците са невероятно огромни. Толкова зле изглежда колата че просто няма накъде на живо е наистина жива трагедия. Бъзикаме го че има проблем с бъбреците и трябва да отиде на уролог. Ама Човекът си е болен BMW фен и изобщо не ги забелязва тези подробности а те се набиват толкова ярко на очи че чак дразнят и предизвикват смях. . Според мен дизайнерите на BMW са за разстрел.