IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво е имало в тайния гараж на Леонид Брежнев?

Списъкът с автомобили на комунистическия лидер е впечатляващ

Не е тайна, че е един от последните лидери на бившия СССР – Леонид Брежнев, е бил голям фен на автомобилите. По това време, разбира се, западните модели бяха достъпни само за елита на комунистическата партия и нейният генерален секретар се е възползвал от това. Всички те са били подарени на държавния глава по време на дългогодишното му управление, като той лично ги е карал, когато това е било възможно.

Екипът на портала csn-tv.ru подготви списък с най-впечатляващите машини, които са били на разположение на Брежнев. Сред тях има някои редки модели, които в наши дни са мечта за много колекционери по цял свят. От един от тях дори са произведени само две бройки, което го прави още по-забележителен.

Тайният гараж на Леонид Брежнев (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #1
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Ееее ( преди 2 години )
    Как така сега?!? Защо убивате фантазията на толкова народ по хубавото съветско минало когато всички били равни, имало работа за всички и парите ситигали за всичко?!? Как така едни са имали супер скъпи западни коли, а други са чакали по 10-15 години за съветски кошници?!? Пълни глупости пишете да знаете!