IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Компания за коли под наем поиска 100 000 долара от клиент

На толкова бяха оценени 4 гуми и драскотини по предната част на McLaren 620R (ВИДЕО)

Наемането на суперкола е нещо, за което мнозина си мечтаят. И тази мечта е постижима, тъй като това излиза по-евтино, отколкото покупка на самия автомобил. Много важно обаче е да имате добра застрахователна полица, ако някога наемете скъпа кола.


ремонти


Роб Ферети, който управлява канала SuperspeedstersRob в YouTube, има успешен собствен бизнес за коли под наем и по-рано тази година се отправи на кратко пътуване. Той нае рядък McLaren 620R, но колата пострада, след като скални отломки повредиха скъпия сплитер от въглеродни влакна, както и предното стъкло.

Ферети признава, че е очаквал проблеми при връщането на автомобила, но е истински шокиран, когато компанията за коли под наем го уведомява, че ремонтът ще му струва 100 000 долара. Напълно основателно, Роб приема това твърдение с недоверие и пита дали може да купи колата, да я ремонтира и след това сам да я препродаде.



От компанията обаче му съобщават, че вече са ремонтирали автомобила, като това е струвало 101 000 долара. И посочват, че ремонтът включва нова предна броня/сплитер и комплект колела. Това, разбира се, не е прието от Ферети и той се свързва със сервиза, за който се твърди, че е извършил ремонта.

Оказва се, че там изобщо не са поставяли нови части на McLaren 620R. И водещият приема, че компанията за коли под наем се е опитала да го измами. А за да има доказателства за това, Ферети дори заснема няколко видеоклипа.


Снимки и видео: YouTube

0 от 500