IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Виждали ли сте мотоциклет с „обратен волан"?

Специалното издание на Ural е за пазара в Австралия (ВИДЕО)

Руските мотоциклети с кош Ural се ползват с голяма популярност зад Океана и фабриката непрекъснато модернизира моделите си, които са предназначени основно за пазарите в САЩ.


Ural Gear Up 2WD


Интерес към този култов мотоциклет с кош обаче има и в Австралия и точно поради тази причина, преди година Ural пусна версия с "обратен волан". Разликата се състои в това, че кошът е преместен от другата страна, а специално за австралийските клиенти в палитрата е добавен и нов цвят - Outback Orange.

Ural Gear Up 2WD се продава и във Великобритания. Ирбитският мотоциклетен завод (ИМЗ) има договор също с компанията Overlanders, която е дистрибутор на марката в Ирландия.


Ural Gear Up 2WD


Ural-ът с дясна дирекция ще се оборудва с класическия 749-кубиков двуцилиндров двигател с мощност 41 к.с. и максимален въртящ момент 42 Нм, който задвижва задното колело на мотоциклета и коша през четиристепенна механична трансмисия с четири предни и една задна предавка.

Цените в Австралия започват от 27 990 местни долара или 17 435 евро.


0 от 500