IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Изпитани във времето: 15-годишни „джипки", които няма да ви разочароват

Те са непретенциозни и причиняват възможно най-малко проблеми на собствениците си

Любопитното проучване, което ви показваме днес е дело на анализаторите от iSeeCars. В него са посочени най-надеждните 15-годишни кросоувъри и SUV-та, а изследването е направено в Съединените щати. Първите 4 модела в класацията обаче присъстват на нашия пазар и точно поради тази причина ви показваме тези най-надеждни 15-годишни „джипки" (SUV). Интересното е, че и петте са японски.


SUV


Проучването е доста мащабно, като ще отбележим, че в хода на анализа са интервюирани около 750 000 респонденти. По този начин става възможно да се състави достоверен рейтинг на най-добрите модели, които отговарят на очакванията на потребителите, дори и след 15 годишна употреба.

Основното качество на тези коли е, че са непретенциозни и причинят възможно най-малко проблеми на собствениците си. Друг важен фактор е, че в проучването са взети предвид автомобили, които са в експлоатация от един постоянен собственик от поне 15 години. Ето и за кои модели става дума.
  
   
15-годишни SUV, които няма да ви разочароват (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #3
    32 rate up comment 1 rate down comment
    Sameman ( преди 2 години )
    Най-ясно личи по цената на вторичния пазар кое е надежно и се търси и кое не. Защото разни издания могат да си правят разни статистики, но в крайна сметка пазара показва най-обективно.
  • #2
    35 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Хмм, пропуснали са германските марки. Най-надеждните според TUV. Защо ли? ... Или както обичат да казват американците: "Каквото и да си говорим, всъщност става дума за пари.". Надеждните коли отдавна не се произвеждат в Германия, а разхода на масло на двигателите им (норма ?!?) мен лично ме побърква. Откакто спрях да ги карам, забравих и за тубата в багажника. Забравих да си купувам масло за доливане, и да забравих да гледам щеката на маслото. То просто си е там и не намалява ...
  • #1
    38 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Единствените ползи от тези статистики е за горублянските жамбази, за да знаят на кои да вдигнат цените тази седмица