IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Brabus превърна и Mercedes-Maybach GLS в чудовище

Кросоувърът получи 800 коня под капака и преработен интериор

Компанията Brabus представи поредния си проект, като този път в неговата основа е луксозният Mercedes-Maybach GLS, който беше превърнат в истинско чудовище. След намесата на експертите от ателието кросоувърът развива мощност от 800 к.с. и ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,5 секунди.


Brabus 800


Мощността на версията Mercedes-Maybach GLS 600 беше увеличена по рецептата, използвана за „ракетата" Brabus 800 GT 4. Стандартният битурбо V8 двигател е оборудван с пакет PowerXtra B40S-800 (големи турбокомпресори и по-високо налягане), като така моторът вече развива не 558 к.с. и 730 Нм, а 800 к.с. и 950 Нм.

След модификациите автомобилът ускорява до 100 км/ч за 4,5 секунди (преди това времето беше 4,9 секунди) и достига максимална скорост от 300 км/ч (при стандартния модел тя е 250 км/ч). Машината е оборудвана със спортна изпускателна система с два режима на работа и клапани, които променят звука от двигателя.


Brabus 800


На външен вид кросоувърът се различава лесно по новата предна броня, украсена с въглеродни влакна, както и по задния дифузьор. Новият блок за управление на въздушното окачване намалява височината с 25 мм, като автомобилът е качен на 24-цолови лети джанти Brabus Monoblock M Platinum Edition.

Интериорът може да бъде сравнен с произведение на изкуството, тъй като по-голямата част от него е правен на ръка. Използвана е мека кожа Leonis Orange със шевове Double Cube на седалките, видими инкрустации, алуминиеви педали и тъмни хромирани акценти. В останалата част това е обикновен Mercedes-Maybach GLS 600, което означава, че всички седалки тук са оборудвани с електрически настройки, отопление, вентилация и масаж.

Още снимки на новото творение на Brabus - вижте в галерията:


Задните пътници имат собствен климатик с отделен контрол на температурата и контрол на качеството на въздуха, както и два електрически нагревателя в краката. Стандартното оборудване на Maybachs включва и аудио система Burmester с 24-канален усилвател и 27 високоговорителя.

Снимки: Brabus

0 от 500