IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Английската кралица отново седна зад волана

Елидаpет II беше заснета да кара комби Jaguar X-Type

Кралицата на Великобритания – Елизабет II, беше заснета зад волана на автомобил, който управлява на територията на замъка Уиндзор. Тя за първи път попада в обектива на камерите от момента на нейното влизане в болница на 20 октомври, съобщава Daily Mail.


Елизабет II


Припомняме, че 95-годишната кралска особа постъпи в болница за изследвания, като само ден по-късно се върна в Уиндзор. По настояване на лекарите, които предписаха пълна почивка, тя отмени всички срещи за следващите си 2 седмици. Елизабет II дори се отказа от участие в конференция, посветена на климатичните промени, която се състоя в Глазгоу.

Сега се появяват снимки, на които кралицата управлява Jaguar X-Type Estate. Произведеният през 2009 година стана собственост на кралското семейство през 2016 година, като е използван предимно за пътувания на територията на замъка Уиндзор.


Елизабет II


При покупката колата беше в идеално състояние, като нейният пробег беше 12 200 км. Под капака на X-Type е поставен 3,0-литров бензинов V6 двигател с мощност 292 к.с., като той е съчетан с 5-степенна механична скоростна кутия.

Снимки: Twitter


0 от 500
  • #6
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Антон ( преди 2 години )
    Мдаа, Елидарет II, кара викате кола..Тази дърта кукумявка и *** си не може да издуха сама, камо ли лола да кара. По съветско време му викаха на това пропаганда .
  • #5
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Бай Гошо ( преди 2 години )
    Кралицата явно е под прикритие с тея цайси. Затова и използва друго име. Две, Елидарет две.
  • #4
    9 rate up comment 1 rate down comment
    2втек ( преди 2 години )
    `Ягуарът е 3.0 кубика. и 238 коня. 292 са осмаците, но те не се поставят в комби версията.
  • #3
    8 rate up comment 1 rate down comment
    А.В.Торът ( преди 2 години )
    Подзаглавието смачква. Как Елидарет II бе, вие на какво сте... Иначе дълбоко се съмнявам колата да има 292 к.с. мощност, освен ако не е доработвана.
  • #2
    10 rate up comment 1 rate down comment
    рфе ( преди 2 години )
    Едно време докато на наш'те убавци в Парламента не им стигнаха Мерцедеси, Тони Блеър го возеха с винена Омега Б (или както там й е името с десен волан)Остана само бабетката да сложи газова.....
  • #1
    25 rate up comment 0 rate down comment
    snaky ( преди 2 години )
    Кралицата цепи мрака: 3,0 бензин с ръчни скорости, която си е купила на старо. А да и комби, за по-практично :) Не знам как да го коментирам, ама си е стабилна. Дай Боже всекиму на тази възраст.