IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault Clio получи специална версия

Lutecia ще се предлага в ограничен тираж за Европа

Френският производител Renault представи нова специална версия на хечбека Clio, която се казва Lutecia и ще се предлага в Европа. Тя е кръстена на древно келтско население, което е обитавало територията на Париж. Припомняме, че Renault Lutecia се продава на пазара в Япония.


Renault Clio Lucretia


Компанията определя тази версия като по-елегантна алтернатива на спортния вариант R.S. Line. Хечбекът е получил 17-цолови джанти, специални предпазители на решетката на радиатора, надписи Lutecia, оригинални външни огледала и др.

Като опции за Clio Lutecia се предлага асистент за паркиране с камера за заден ход. За направата на приборния панел е използвана преработена пластмаса, а обвивката на задните седалки е от рециклирани пластмасови бутилки.


Renault Clio Lucretia

Renault Clio Lucretia

Цената на новата версия започва от 22 550 евро, като това се отнася за версията с турбомотор с 90 к.с. По-мощният вариант със 140 к.с. ще струва поне 24 100 евро, докато хибридната модификация е оценена на 27 500 евро.

Снимки: Renault

0 от 500
  • #5
    0 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Типичният френски *** , този направо го дават готов за бракуване!
  • #4
    3 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    От написаното се подразбира, че е стандартното клио , със същите двигатели, но заради лепенките на вратите е с някоя хилядарка по-скъпо
  • #3
    4 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Кво германско качество бе качеството е в автосалона на Тойота и се нарича Камри може и от сайта да го видите
  • #2
    1 rate up comment 4 rate down comment
    до 2 ( преди 2 години )
    Не се и опитвай да разбираш! За почитателите на Рено това е Мисия невъзможна!! Само, че какво общо имат националните ни катастрофи с германското качество?!
  • #1
    4 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Точно това тотално преклонение пред немското на фона на две национални катастрофи ми е напълно неразбираемо.Единствените качествени немски автомобили, които съм карал, са били тропикализирани Мерцедеси.