IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

8 модела, които не се произвеждат в родината си

Сред тях има голям всъдеход и легендарна спортна кола

Както е добре известно, част от автомобилите, които се продават в Европа, а също така и на други континенти, се произвеждат в Китай. Сред тях има както компактни и масови, така и по-луксозни машини на премиум марки. Логиката е ясна - производителите имат много заводи в Китай и съответно разходите за производство пък са значително по-ниски, което позволява да се трупат печалби дори и след относително скъпото транспортиране до Стария континент.

В случая обаче ще стане дума за популярни модели, които се сглобяват единствено извън родината на своята марка. И те нямат нищо общо с Китай, а с други държави. Някои от тях вероятно ще изненадат дори най-големите фенове, тъй като традиционно се свързват именно с държавите, от които е тяхната марка.

8 модела, които не се произвеждат в родината си (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Ами тия Шевролети, дето са ги наредили, реално са Деу, просто прекръстиха марката на Шевролет Корея. Иначе по въпроса с Волво, никога не са били една компания с Рено, просто имаха договор за обмен на технологии, както GM и FIAT и както Рено и Мерцедес, до преди Гелли да сложи ръка и върху немците, но когато ги поглъща Форд, прекратяват договора
  • #5
    1 rate up comment 1 rate down comment
    А бе ... ( преди 2 години )
    което мине през рено от него нито Волво, нито Нисан става!
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    BENZIN ( преди 2 години )
    4 Волвото е били на Рено, преди да е на Форд, а след това на Джеели. Демек преди 20 г. Като не знаеш къде се намираш, недей да дрънкаш глупости, че си смешен.
  • #3
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Въй ( преди 2 години )
    Скоро и шкодите няма да се произвеждат в Чехия
  • #2
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Kup ( преди 2 години )
    До номер 3Братле, волвото е на Рено.
  • #1
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Спарк бил насочен към Европа викате? И не се продава в в САЩ? Много сте зле!