IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Обслужването на моделите на Aurus ще е на цена на Rolls-Royce

Клиентите на руската луксозна марка ще чакат 8 месеца за доставка на автомобила

Стойността на обслужването на автомобилите на руския луксозен бранд Aurus ще бъде съпоставимо с цените в сервиза на Rolls-Royce. Това съобщава изданието Autonews, като се позовава на ръководството на групата "Авилон", която е официален дилър на новата руска марка.


Aurus Senat


"Все още се в процес на съгласуване на стойността на резервните части. Що се касае до работата и стандартното техническо обслужване, тяхната цена ще бъде подобна на тази на Rolls-Royce. Трябва обаче да уточним, че при Rolls-Royce обслужването е включено още в първоначалната цена на автомобила, докато при Aurus няма да бъде така. Приблизителна стойност на един час работа в сервиза ще бъде около 12 000 рубли (145 евро)", обясниха от "Авилон".

Всичко автомобили на Aurus, предвидени за производство през 2021 година, вече са разпродадени, като част от машините дори са предадени на частни клиенти. За тази година се предлага единствено седанът Senat в най-високото ниво на оборудване - Individual, като клиентът може да избира само цветовете на каросерията и на салона.

От дилъра допълват, че в за доставката на седана се чака около 8 месеца. В началото на 2022 година ще започне и серийното производство на всъдехода Komendant, който трябва да стане и най-популярният модел на марката. Тогава ще стартират и продажбите му.

Снимка: Aurus


0 от 500
  • #7
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Хаха ( преди 2 години )
    Типично по стройски ще се чака по няколко години за да я притежаваш. И като идеш на някакво събитие с нея ще ти се подиграват гъзетата с истинските коли
  • #6
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Смех ( преди 2 години )
    С една дума СМЕХ
  • #5
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Хахх тея хептен са прекалили с боярщика и солите за вана хахххх нерде руска ко чи на съберичарк от десет коли, нерде ролс ройс. Олигарсите сигурно *** ги е задължил с декрет да го купуват това нещо.
  • #4
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 2 години )
    Напълно съм съгласен с коментар #3 . Това е своеобразна "автомобилна индулгенция" за руските богаташи . Един вид да покажат лоялността си към режима . Руснаците ако искаха да направят някакъв уникален автомобилен бранд по-скоро за основа и имидж трябваше да използват военната си промишленост където имат традиции и име по света . Да правят копие на Ролс Ройс е абсолютно безсмислено.
  • #3
    20 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Клиентската група на тези коли е ясна: руските олигарси, които за да се подмажат на Путин, ще "изберат родното" (нищо, че нищо "родно" няма в тях, освен руската кражба на дизайн). Повече няма какво да се каже за това недоразумение.
  • #2
    19 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Собственика на такъв Aurus паркира пред магазина и слиза от автомобила, случайно го вижда негов познат и му казва с ококорени очи: Лелеее човек, купил си си Ролс Ройс!!! Собственика отговаря неловко: Не, всъщност това е Aurus. Какво? Това не е ли модел на Тойота? Ми не, това е една руска разработка, която.. Това е руска кола? Човече защо си купил руска реплика на Ролс Ройс? С присмех пита приятеля му. Ами аз, такова, хъката мъката.. Смех
  • #1
    21 rate up comment 2 rate down comment
    Таварищть Путин ( преди 2 години )
    Това отдолу е с мотор и шаси на Ауди 8 отвън реплика на Ролс Ройс жалка история поне по оригинален дизайн да имаше нещо подобно на москвич волга и т.н руски таратайки