IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-наглият крадец на света бе арестуван в дилърски център

Американецът се опитал да замени автомобил, който по-рано отмъкнал от същото място

В САЩ беше арестуван местен жител, който с право може да кандидатства за званието "най-нагъл крадец на света". Вероятно, той е и най-глупавият, съобщава fox35orlando.


крадец


Мъжът пристигнал в дилърския център Chrysler Dodge Jeep в Орландо (Флорида), където се опитал да замени автомобила си за друг. Когато търговец въвел VIN-номера на кола в системата, той открил, че машината е открадната от същия автосалон само няколко дни по-рано.

Повиканите полицаи арестували 50-годишния Тимъти Улф, който при разпита признал, че е откраднал автомобила. И макар, че охранителни камери на автосалона са заснели самата кражба, то заради лошото качество на записа на практика е било невъзможно да се установи самоличността на престъпника.

Срещу Улф са повдигнати обвинения в кражба в големи размери, търговия с крадено имущество и хулиганство, но заради това, че е сътрудничил на следствието и е признал вината си, той ще понесе минималното наказание - 5 години зад решетките. Засега мъжът все още в ареста, като му е определена гаранция от 38 000 долара.

0 от 500