IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW направи уникално X7

Nishijin Edition излиза в тираж от 3 бройки за Япония

Германският производител BMW представи още един специален модел, предназначен за японския пазар - X7 Nishijin Edition. От него ще бъдат произведени само 3 бройки, съобщават от компанията.


BMW X7 Nishijin Edition


Специалното X7 Nishijin Edition е в цвят, наречен Ametrine, който е част от палитрата на подразделението BMW Individual. Той е вдъхновен от скъпоценни камъни и е създаден чрез смесване на вече съществуващите нюанси. Крайният резултат е уникално лилаво, благодарение на което Nishijin Edition се отличава то всяко друго X7.

Интериорът също е уникален. Моделът получава името си от Nishijin-ori - традиционен японски текстил, който се произвежда в един от кварталите на Киото - Нишиджин.


BMW X7 Nishijin Edition


Този материал е широко използван в салона, като украсява централната конзола, таблото и тавана на автомобила. Текстилът със златисти акценти е поставен и върху ключа, който е изработен на ръка.

Технически кросоувърът не е променян специално за новия модел. В основата на X7 Nishijin Edition е версията 40d xDrive, която се задвижва от 3,0-литров турбо-дизел с 6 цилиндъра, развиваща 340 к.с. и 700 Нм въртящ момент. Машината вече беше представена в Япония, като началната цена на всяка от трите бройки е 153 000 щатски долара.

Още снимки на уникалния кросоувър - вижте в галерията:


Снимки: BMW

0 от 500