IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

6 автомобила с уникални часовници от известни фирми

Украшенията понякога струват колкото самите коли, а други са изненадващо достъпни

Сътрудничеството между автомобилните фирми и компаниите от света на лайфстайла и модата е обичайно нещо. Днес дори масовите и сравнително достъпни модели могат да бъдат оборудвани с премиум аудиосистеми от Harman/Kardon, Bose или Alpine (списъкът може да е още по-дълъг). А немалко модели си партнират с фирми производители на дрехи, напитки и дори храни (а някога имаше и колаборация с цигарените корпорации).


Bentley Bretling


Може би сте чували за машини като Fiat 500 в спецверсията Gucci или за лимитирания Volkswagen Golf GTI Adidas. Peugeot пък от години посвещава свои модели на тенис турнира Rolland Garros. Но може би най-силна е връзката между автомобилните компании и производителите на часовници. Множество производители представят бордовите хронометри под собствените си марки, макар да е ясно, че са дело на друг. Ярки примери са Rolls-Royce, Maserati, Lexus, Infiniti и Cadillac, но има и немалко други.

В днешната селекция, обаче, ще ви представим сътрудничество между автомобилни и часовникарски брандове, което не само, че не остава анонимно, а е повод за специално акцентиране, гордост и активни рекламни кампании. В галерията ни може да видите 6 примера за ползотворно сътрудничество между автомобили и часовникарски фирми, от което печелят и двете страни:

6 автомобила с уникални часовници от известни фирми (ГАЛЕРИЯ)

0 от 500
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Чиста проба снобарщина...
  • #2
    1 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Не мога да разбера за какво му е на човек часовник за десетки-стотици хиляди евро и още по-малко за какво му е на човек такъв часовник в колата. Да те е страх да я паркираш без надзор - ще ти счупи някой стъклото за да вземе часовника който "може лесно да се отдели от панела". Това може да направи всеки престъпник нисък клас. Докато кражба на целия автомобил е значително по-малко вероятна защото това могат да направят само професинални авто-джамбази.
  • #1
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Моят Восток би бил идеален за Лада.