IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Dacia Duster получи екстремна версия

Продажбите на най-скъпия вариант на кросоувъра стартират догодина

Както при всеки нов или обновен Duster, румънският производител Dacia предлага версия на модела в най-висок клас. По-рано това лято компанията показа фейслифта на сегашното поколение на кросоувъра, а сега представи и него специална версия с името Extreme, която обаче ще се появи на пазара едва през 2022 година.


Dacia Duster Extreme


Този модел е базиран на топ-нивото на оборудване Prestige, като са включени и някои допълнителни системи и опции. При него като стандарт се предлагат специален подлакътник между предните седалки, автоматичен климатик, мултимедийна система Media Nav на 8-инчов сензорен екран, навигация и Wi-Fi свързаност, съвместима с Apple CarPlay и Android Auto.

Има и още няколко естетически промени, сред които са допълнителни цветове. Клиентите могат да избират между нови отенъци на бяло, черно, сиво, синьо и оранжево, като алуминиевите джанти са черни. Декоративни вложки в оранжево са поставени на решетката за всмукване на въздух на предната броня, на капачките на огледалата, на покрива и на задната врата.


Dacia Duster Extreme


В салона също се залага на оранжеви детайли, които се появяват на отворите на климатичната система, във вътрешната част на вратите, на централната конзола и като шевове на седалките, които са от комбинация от TEP и плат.

Тъй като тази специална серия ще бъде налична едва през 2022 година, от Dacia все още не е съобщават колко ще струва. Очаква се, че тя ще е с между 500 и 1000 евро по-скъпа от варианта с ниво на оборудване Prestige.

Още снимки на екстремната версия на Duster - вижте в галерията:

Снимки: Dacia

0 от 500
  • #10
    3 rate up comment 0 rate down comment
    stoianovm ( преди 2 години )
    Дъстъра е много надеждна и здрава кола.За тези които имат нужда да карат и извън пътя е може би най-добрият вариант.По комфорт на возия и седалки превъзхожда Шкода Октавия.Конструиран и изпълнен много грамотно и качествено,без съществени недостатъци.Главния конструктивен недостатък за мен е много леката задница,което при по дълбока кал и дълбок сняг се усеща.Но до там.Всички основни компоненти са много здрави- включително и на окачването,което понася много издевателства без никакъв проблем.
  • #9
    0 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Същото ***
  • #8
    23 rate up comment 0 rate down comment
    Psb ( преди 2 години )
    Гледайки заглавието помислих че някой по як двигател или трансмисия ще има. Пък то става дума за пластмаси и тапицерия...
  • #7
    26 rate up comment 13 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Ще ви питам аз скоро като спрът барутниците втора ръка поради непокриване на еко изискванията какви нови коли ще карате едва ли бмв-та от магязина
  • #6
    10 rate up comment 27 rate down comment
    ники ( преди 2 години )
    Седнах вчера е в един чисто нов Дъстар ужас по неудобен автомобил едва ли има на пазара и по прехвален ужас БЪНГИЯ
  • #5
    12 rate up comment 18 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Дачия е най - голямата бракма чисто нова и фугите на таблото са криви на 130 ще те хвърли от пътя. Никаква шумоизолация когато натиснеш клаксон все едно е в коте по. ПЪЛЕН ДРОБ
  • #4
    18 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Много хитър ход на отдел продажби, година преди да пуснат новия "Дъстър" , ще пуснат модификация на стария с цена близка до тази на новия и така хората ще свикнат че един дъстър вече струва 1000? повече.
  • #3
    15 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Разглеждах като опция да си купя дърстър на газ за 13 000? , ама не можах да преживея ефтинията която лъха от всеки детайл.
  • #2
    31 rate up comment 5 rate down comment
    BENZIN ( преди 2 години )
    Купуваш си една такава, караш я пет години и после друга. Нормалните хора така правят. Един приятел има Дъстър с всички екстри и е много приличен автомобил. Качество на пластмасите и сглобките, превъзхождат прехвалени глокници, като Тесла, която струва колкото десетина такива Дъстърчета.
  • #1
    31 rate up comment 1 rate down comment
    raiders ( преди 2 години )
    Хората си правят евтини коли и си ги карат чисто новите коли... а ние се чудим, ако нямаме познат майстор (аз не знам човек който в квартала където живее да няма ) как да не те минат при ремонта, при продажбата на колата...