IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Престояло в 10 години в автосалон Renault си намери собственик

За старото Clio с нулев пробег бяха платени 8 241 долара

Един из дилърските центрове на Renault най-накрая успя да се отърве от Clio, което седи в салона вече 10 години. Цялата сага около автомобила се разиграва в Бразилия.


Renault Clio


Историята на започва през 2011 година, когато то се сдобива със собственик, който го плаща на дилъра. Малко след това мъжът обаче е починал, а по неизвестни причини роднините му отказват да получат автомобила. В крайна сметка той е иззет от властите и те го продават на търг. А наддаването печели същият този салон на Renault, в който колата е пребивавала до този момент.

Приключението на суперминито обаче не приключва с това. То е предложено на служители на автосалона, като няколко от тях проявяват интерес. Стига се до наддаване, което е спечелено от мъж, но и той не бърза да вземе автомобила от дилърството.

В крайна сметка, мъжът продава това Renault Clio на нов собственик, който плаща 8241 долара. Преди да напусне автосалона, автомобилът, който в Бразилия се продава от 1996 до 2016 година, е напълно обслужен, като дори поучава 1-годишна гаранция.

0 от 500