IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как се справя доработено BMW M8 Gran Coupe на магистрала без ограничения?

Напомпаният от G-Power баварец с лекота вдигна над 290 км/ч (ВИДЕО)

Стандартното BMW M8 Competition Gran Coupe е впечатляващ автомобили и както се вижда в това видео, е повече от щастлив, когато има възможност да се движи по магистрала без ограничения на скоростта.


BMW M8 Competition Gran Coupe


Двигателят - 4,4-литров V8 с двойно турбо, развива 625 к.с. и 750 Нм, но в случая става дума за кола, която е доработена от специалистите от ателието G-Power, като според AutoTopNL, който е заснел видеото, мощността е 790 к.с.

Предполага се, че това M8 Competition Gran Coupe е преминало през модификация Етап 3, която G-Power обяви по-рано тази година. Това означава нов софтуер, модернизирани турбокомпресори, изпускателна система GP-Deeptone и четири тръби на изпускателната система от въглеродни влакна.



От ателието твърдят, че в този случай двигателят осигурява 808 к.с. и 1000 Нм, докато във видеото се посочва по-ниско число - 790 к.с. Вижда се обаче, че и те са напълно достатъчни, тъй като спортното купе с 4 врати без проблем развива над 290 км/ч. И вероятно би вдигнало и над 320 км/ч, ако му се отдаде да попадне на чист участък от пътя.

Снимка и видео: AutoTopNL

0 от 500
  • #1
    2 rate up comment 1 rate down comment
    RD ( преди 2 години )
    Аз считам, че и 250 км/ч са достатъчни. Все пак има и други участници в движението и едно внезапно намаляване на скоростта със 150 км/ч е сериозна работа. Дори Ф1 не гони 350 на правите. Ама как завива :) :)