IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota показа всъдеходните способности на Land Cruiser 300

Японците показаха как работи електронната система E-KDSS (ВИДЕО)

Японският производител Toyota създаде специален канал в YouTube, посветен на новия Land Cruiser 300. За съжаление, той е достъпен само на японски език, но има и видеа, които трябва да се гледат, а не да се слушат.



В едно тях всъдеходът преминава през пресечена местност, като му се налага да преодолява пясък, кал и локви, с които се справя отлично. В третото видео е показана модификацията GR Sport, която е оборудвана с електронната система за кинетична стабилизация (E-KDSS).

Освен това, GR Sport получава пренастроено кормилно управление, модернизирано адаптивно окачване с регулируемо окачване с по-твърди пружини и блокировка на предния и на задния диференциал (още в базовото оборудване). Всичко това помага на всъдехода да преодолява дълбоки бродове, да се катери по планински хълмове и да се измъква от кал и пясък.



Вече е известно, че при смяната на поколенията Land Cruiser отслабна с 300 килограма, като едновременно с това твърдостта на рамата се увеличи с 20%, а центърът на тежестта беше намален. Водачът може да избира между няколко режима - "Авто", "Мръстоия", "Пясък", "Камъни" и "Дълбок сняг".

Интересът към Land Cruiser 300 е толкова голям, че чакането за доставка след поръчка на автомобила може да продължи повече от година. Всъдеходът се предлага само с V6 двигатели, съчетани с 10-степенна автоматична скоростна кутия.


Видео: Toyota


0 от 500
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Тук, проблемът с проходимостта е същият, като при Г-класата - едно излизане извън пътя е минимум 10 бона. Да не говорим за въздушното окачване, което първо се скапва при офроуд и т.н. Никой по света не прави офроуд с кола за 200 бона, дори арабските шейхове, не защото не могат, а защото не искат. А и любимото им искрящо бяло металик хич не носи на пясък и прах.
  • #5
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Б ( преди 2 години )
    На хейтърчетата,или хейтърчето от 1-ви до 6-ти,препоръчвам да прочетат приказката за лисицата и гроздето.Ааайде със здраве.
  • #4
    2 rate up comment 8 rate down comment
    JEEP ( преди 2 години )
    Почти са го докарали на Гранд Чероки в муцуната
  • #3
    3 rate up comment 7 rate down comment
    none ( преди 2 години )
    Като му гледам всъдеходните възможности, започвам да разбирам защо в джунглите карат 4runner а не Land Cruiser :)))
  • #2
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Casio ( преди 2 години )
    някой знае ли на япончето какъв му е G-Shock-a?
  • #1
    13 rate up comment 1 rate down comment
    Да живее Гугъл Прево ( преди 2 години )
    Мръсотия хаахахахаххаха НИМОА шА падна от смях. А бе Петре бе, бива ли .... как ти дават тая заплата не знам