IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Lexus LX идва – какво да очакваме?

Флагманският всъдеход ще повтаря Toyota Land Cruiser 300, но не напълно

Японската премиум-марка Lexus подготвя премиерата на всъдехода си LX, чието сегашното поколение се задържа на пазара 13 години. В последно време производителят обърна повече внимание на реконструкция на своите седани и компактни кросоувъра, като остави големия модел без надзор. Сега обаче той отново е в светлината на прожекторите, като се очаква съвсем скоро да бъде представен.

Особен интерес буди връзката с новия Land Cruiser 300, който беше представен по-рано тази година. Всъдеходът няма да се предлага на някои основни пазари – като този в САЩ, например, като там ще бъде заменен именно от бъдещия LX. Двата автомобила са изградени на едно и също шаси и използват еднакви двигатели, което означава, че и моделът на Lexus остава без V8 двигател. В същото време обаче LX ще получи нови технологии, подобряващи значително представянето му на тежък терена.

Какво да очакваме от новия Lexus LX? (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #4
    3 rate up comment 0 rate down comment
    мале мале ( преди 2 години )
    *** хейтъри everywhere....
  • #3
    17 rate up comment 10 rate down comment
    Sameman ( преди 2 години )
    Да говориш по този начин за Лексус, означава, че нямаш елементарна представа какво е Лексус.
  • #2
    19 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    До #1- казваш го от опит или? Карал съм МБ, БМВ, Тойота и между другото и Опел- всичките нови коли. Сега карам Лексус- това, което мога да потвърдя е, че никога няма да слеза от Лексуса. Това е!
  • #1
    22 rate up comment 12 rate down comment
    До # 1 ( преди 2 години )
    Не е лесно да си пр*о*ст и завистлив, но такава ти е съдбата. Примири се, че никога няма да разбереш какво удоволствие е да се возиш в Лексус - най-качествената кола на света.