IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan продаде целия тираж на 2022 GT-R Nismo

Почти всички клиенти са избрали версията Special Edition

Настоящият Nissan GT-R (поколение R35) се продава повече от десетилетие, но японската компания не срещна проблеми с продажбата на версията GT-R Nismo, моделна година 2022.


Nissan GT-R NISMO


Суперколата беше представена през април, като от Nissan обявиха, че тя ще се продава както в стандартен вариант, така и във версия Special Edition. Целият тираж на модела беше ограничен в 300 бройки, като всички те вече са разпродадени и поръчки не се приемат.

Представител на Nissan потвърди, че 99% от клиентите са избрали версията GT-R Nismo Special Edition, а не стандартния модел. При нея е добавен карбонов покрив с прозрачно покритие и 20-цолови алуминиеви джанти Rays, боядисани в червено и черно. Близо половината продадени коли с в новия цвят Nismo Stealthy Grey.


Nissan GT-R NISMO


Задвижването на 2022 GT-R Nismo става с 3,8-литров V6 с двойно турбо, развиващ 600 к.с. и 652 Нм въртящ момент. Тези характеристики са същите като при предишните GT-R Nismo, но версията Special Edition включва нови бутални пръстени, свързващи пръти, колянов вал, маховик, шайба и пружини на клапаните.

Снимки: Nissan

0 от 500