IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте как Lamborghin Huracan и BMW M4 прелитат край полицаи

Служителите на реда все пак задържаха нарушителите и ги наказаха сурово (ВИДЕО)

Мнозина вероятно си спомнят сцената от втората серия на култовия филм „Такси“, където Даниел (главният герой) буквално прелита край полицейска патрул със своето бяло Peugeot. Радарът регистрира скорост от 306 км/ч, като служителите на реда не успяват да реагират.



Нещо подобно се случва и в Албания, където двама полицаи с радар засичат скоростта на преминаващи по местна магистрала автомобили. Край тях буквално прелитат Lamborghini и BMW, като устройството за измерване отчита 225 км/ч. Двамата шофьори не спират и продължават по пътя, явно мислейки, че няма как да бъдат заловени.

Полицаите обаче информират колегите си и нарушителите са спрени малко по-късно на влизане в град Вльора, като са отведени в местното полицейско управление. Там се оказва, че шофьорите не собственици на автомобили, които са регистрирани в Швейцария, като едната е собственост на фирма за коли под наем, а другата – на компания за извозване на смет.


полиция Албания


Мъжете са от Косово, като този който кара Lamborghini Huracan е на 40 години, а водачът на BMW M4 – на 37 години. Първият отнася глоба от 1400 евро за за превишена скорост, шофиране без регистрационен номер и отказ да се съобрази с полицейско нареждане. Вторият ще плати 1000 евро, като при него нарушенията са същите без шофирането с липсващ регистрационен номер.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500