IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-чаканият сблъсък - Ferrari Purosangue срещу Lamborghini Urus

Как всъдеходът от Маранело ще се противопостави на своя основен съперник

Кросоувърът Urus вече е най-популярният модел на Lamborghini, като си спечели фенове по целия свят. До края на година компанията ще пусне модернизирана версия на модела, която ще предлага подобрения в производителността и във външния вид. Именно тя ще се изправи срещу друг италиански SUV, който иска да диктува модата в сегмента - Ferrari Purosangue.

А това означава само едно – очаква ни нов сериозен сблъсък между големите конкуренти, които досега спореха при суперколите. Интересното е, че във Ferrari определят своя бъдещ модел Purosangue (чистокръвен) не като SUV, а като FUV, като „F” означава Ferrari, тоест тази кола ще бъде единствена по рода си. Въпреки това, сравненията с Lamborghini няма как да бъдат избегнати, като те вече започнаха. Ето какво се знае до момента двата спортни кросоувъра.

Urus срещу Purosangue (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #9
    19 rate up comment 2 rate down comment
    Пропов ( преди 2 години )
    Хем съм любопитен да видя какво чудо ще изкарат от Ферари, хем предпочитам да не бяха посягали към този сегмент. Едно обаче най ме мъчи. Защо от много години се реве за еко, ефективност, съответно разход и емисии сведени до минимум пък... Народа е юруш на 2+ тона джипки, с никва аеродинамика и никаква ежедневна файда от тия кила и огромни гуми и високи окачвания и т.н.т. Туй Еко, май е само етикет за данъци и такси и нищо реално за природата.
  • #8
    15 rate up comment 7 rate down comment
    Бат Гого ( преди 2 години )
    Ей, убитаци, що пишете глупости като никой от вас не е виждал наживо нито Ламбото, нито Ферарито!?
  • #7
    15 rate up comment 21 rate down comment
    Карач ( преди 2 години )
    Който няма пари за Ламборджини, си купува Ферари!
  • #6
    9 rate up comment 15 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Ферари да са купили Урус брат. Те могат едно Стелвио QV да вземат и им е достатъчно. Уруса по толкова ревюта разправят, че се усеща като туарег, че не виждам смисъл някой да купува Урус да прави нещо въобще..
  • #5
    17 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Каква КИА бе човек, къде сложи магаре при расови коне? Със сигурност от Ферари ще се постараят да сложат повече коне от Урус, догодина Ламборгини ще вади фейслифт на Урус и се коментира че конете ще скочат на 675к.с. така, че Ферари знаейки тази информация вероятно ще сложат двигател минимум със 700к.с. 100% са купили един Урус, за да го тестват и да видят от къде какво могат да подобрят в своя СУВ, за да излязат с едни гърди пред Урус, Ламбо ще вади нов модел чак 2026г.. и Ферари знаят това.
  • #4
    13 rate up comment 15 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Ферари е Ферари, за разлика от това коете и Порше и Ауди Q8 и Туарег, е вярно пипнали са му малко настройките на платформата и са му вдигнали леко конете.Но има една Киа дето ги издухва тия двете, с електричките още доста подобни ще излязат и всички ще са бързи, тогава ще стане интересно...
  • #3
    17 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Именно продажбите на Урус, накараха Ферари бързо да забрави клетвите си че никога няма да направи СУВ, явно от гузна съвест, че са си променили мнението не го наричат СУВ а ФУВ. Продажбите за тази година показват, че вероятно Урус ще продаде 6000 броя за 2021г. Ферари продава общо към 10 000 автомобила, с жаден поглед от Ферари искат такива допълнителни 6000 продажби. Всичко е за пари! И от Ферари заалчняха, Искат да продават още и още, направо мечтаят да станат масовка.
  • #2
    2 rate up comment 7 rate down comment
    Chicho_Ficho ( преди 2 години )
    Просто ужасно
  • #1
    14 rate up comment 18 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    ламборгини обраха каймака за ферари утайката като продажби и втора цедка