IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

На какво е способно 21-годишно Audi A6?

Дори светещата лампа на двигателя не забавя старото комби (ВИДЕО)

Участъците без ограничения на скоростта на германските магистрали може и да не са идеалното място за тестване на максималната скорост на автомобил, но законът го позволява. В случая главен герой на ново видео, качено в YouTube-канала TopSpeedGermany, е Audi A6 Avant 2.7T от 2000 година.


Audi A6 магистрала


Това не е е най-бързият автомобил, но той успява постигне максималната си скорост дори със светеща контролна лампа на двигателя. Комбито разполага с 2,7-литров V6 с турбокомпресор, развиващ 250 к.с. и 350 Нм, който който се изпраща към четирите колела чрез системата за задвижване на всички колела на Audi Quattro.

Тези показатели може и да не са впечатляващи, но условията на пътя дават възможност на на A6 Avant достатъчно място да достигне максималната си скорост от 243 км/ч. А това не е никак лош показател, особено при подсказване на проблем с мотора.



Лампата започва да свети при скорост от 160 км/ч, но той не се притеснява да дава газ. До края на видеото проблемът не се проявява по някакъв забележим начин, като това не е единствената предупредителна светлина, която светва на таблото. Има и проблем със системата ABS, но и в крайна сметка комбито с 6 цилиндъра успява да достигне максималната си скорост, като задминава и няколко впечатляващи автомобила, включително Porsche 911 GT3.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500
  • #4
    7 rate up comment 19 rate down comment
    Рено ентусиаст ( преди 2 години )
    Немските коли са зле измислени дараци само глпци могат да си дадат парите за тях
  • #3
    11 rate up comment 15 rate down comment
    5 Series Black ( преди 2 години )
    Аз какво говоря вече години стана Ауди БМВ Мерцедес нямат равни! Веднъж купуваш ли полочаваш качество, моят Баварец под 170 реални на магистралата не пада! проверени с джипиес! 5 годишен нямате представа какъв респект полочавам всеки иска да знае с какво си дася парите иска да го качвам! Това е реалността немските машини са първи другите коли за мене не съществуват!
  • #2
    7 rate up comment 13 rate down comment
    Рено ентусиаст ( преди 2 години )
    Реклама на немски клозети ли виждам?
  • #1
    4 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Много трябва да се мразиш, за да правиш подобни опити