IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Колко по-бързо e BMW M4 с детайли от M Performancе?

Версията Competition на баварското купе беше тествано в реални условия (ВИДЕО)

Новото BMW M4 Competition може да предлага спорен дизайн, който раздели на две дори най-заклетите фенове на марката, но определено няма съмнения за това, че е един много бърз автомобил.


BMW M4


А това видео, излъчено на YouTube-канала Automann, има за цел да покаже как се подобрява представянето на машината, ако тя бъде оборудвана с детайли от гамата M Performancе. Въпросното M4 получава олекотени джанти, както и елементи от въглеродни нишки, включващи задна крило и уникален заден дифузьор.

На автомобила е поставена изпускателната система M Performance, която е направена от титан. Безспорно тя подобрява представянето на автомобила на пътя, въпреки че не звучи чак толкова впечатляващо, както би се искало на мнозина.



Шофьорът тества машината в реални условия – на участък от магистрала в Германия, където няма ограничения на скоростта. Той успява да вдигне 100 км/ч от място за 3,84 секунди, а след това ускорява от 100 до 200 км/ч за 7,54 секунди. И в двата случая постижението му е по-добро от записаното с моделите M3 Competition и M4 Competition без частите M Performance.

Снимка и видео: Automann

0 от 500