IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

След скандал с мъжа си китайка разби 3 скъпи коли

Жената забила своето BMW 3-Series във Ferrari GTC4Lusso, Porsche 918 и Mercedes-ЕClass

Ferrari GTC4Lusso и Porsche 918 Spyder получиха сериозно повреди, след като бяха ударени от BMW 3-Series в подземен гараж в Китай. Очевидци твърдян, че причина за инцидента е скандал между шофьорката на баварския седан и нейния съпруг.


катастрофа


Жената била толкова бясна, че решила да излее гнева си, като се блъснала в страничната част на GTC4Lusso, притискайки го към бяло Porsche 918 Spyder, което на свой ред ударило Mercedes-Benz E-Class. Преди да достигне скъпите коли, BMW-то забърсало още няколко автомобила, като получило сериозни повреди в задната част.

Снимки от мястото на инцидента показват, че страничната врата на водача и задният панел на GTC4Lusso са силно вдлъбнати след сблъсъка. Освен това изглежда, че едно от колелата на Ferrari-то също е претърпяло известни щети. Най-скъп обаче ще бъде ремонта на Porsche 918 Spyder, чиято предна част е притисната към бетонен стълб. Сега хибридната суперкола ще се нуждае от нов калник, фарове и предна броня.


катастрофа


Смята се, че е ударен и мотоциклет BMW R18, паркиран зад Porsche-то. Трудно е да се разбере колко щети е претърпял E-Class, паркиран до 918, но вероятно е получил няколко драскотини и ожулвания.

Снимки: Carscoops

0 от 500
  • #2
    4 rate up comment 0 rate down comment
    ( преди 2 години )
    Важното е, че колите не са черни и нашето движение няма да мародерства. Дискриминирани са бели коли.
  • #1
    14 rate up comment 0 rate down comment
    Пропов ( преди 2 години )
    Колите са застраховани. А тая *** от тук нататък и мотопед да иска кара, застраховката и ще е като за феррари. Колите се оправят, ама пачата като втаса един път - няма оправия.