IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пилоти се сбиха след инцидент на пистата

Пердахът стана по време на сериите Stadium Super Trucks в САЩ (ВИДЕО)

Сериите Stadium Super Trucks, провеждани в САЩ, се радват на все по-голяма популярност. Създадени от легендата Роби Гордън, надпреварите представляват битка между мощни оф-роуд машини, но на асфалтови писти, често осеяни с изкуствени препятствия, като адреналинът и зрелището са на максимално ниво.


Stadium Super Trucks инцидент


Като споменаваме адреналин, последният явно е дошъл доста в повече на двама участници в надпреварата - Бо ЛеМастус и Бил Хайнс, които си спретнаха здрав пердах, след инцидент по време на състезание в Охайо, подгряващо знаменитите IndyCar серии този уикенд.

По-интересното е, че двамата пилоти не се спречкват заради сблъсък или засичане помежду си. Причината за боя, е обвинение от страна на Хайнс, че ЛеМастус е засякъл и избутал от трасето друг пилот и е застрашил цялото състезание. Затова гневният състезател блъска возилото си в това на конкурента след финала на надпреварата и слиза да се разправя.

Както може да видите във видеото по-долу, двамата пилоти си разменят удари и неприлични жестове. След това ЛеМастус ядосано хвърля шлема си на земята, а после запраща волана на пикапа си по Хайнс. Последният тръгва да "донабие" опонента си, при което той се изнася скоростно от пистата. Бо опитва да грабне масивен пожарогасител и да се върне в контраатака, но е спрян от стюард.

Вижте нелепата случка, която "скри топката" дори на церемонията по награждаването на Stadium Super Trucks:


0 от 500