IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Колекцията на рок-легенда отива на търг

Сред автомобилите на барабаниста на Rush има рядко Shelby и Miura за милион долара

Ако не сте чували за Нийл Пърт, вероятно познавате групата Rush. В света на рок-музиката има страхотни барабанисти, но има и такива като Пърт, които са над тях. Легендарният музикант почина през 2020 година след дълга битка с рака, но създадената от него музика остава, както и колекцията му автомобили.

Тя носи името Silver Surfers, тъй като почти всички коли в нея са с сребрист цвят. Те ще бъдат продадени на търг в Пебъл Бийч на 13 и 14 август от Gooding & Company. Машините са истински класики, като със сигурност ще донесат сериозна сума на наследниците на легендарния барабанист.


Колекцията на Нийл Пърт (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Цацар Гешев ( преди 2 години )
    Кобра да бъде, по-скъпа от Астън Мартин? На къде отива този свят? И то този Астън Мартин?
  • #2
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Sveto ( преди 2 години )
    Да карали са но богатите и тук богатите партийци са карали
  • #1
    10 rate up comment 2 rate down comment
    none ( преди 2 години )
    Като гледам какви коли са карали "прогнилия" запад още през 60-те години на миналия век, направо ми е жал за комунистическа България, където по същото време хората са чакали по 15 г. за Жигули. Направо не е за вярване че някои хора имат носталгия по това време.