IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-AMG GT Black Series се сдоби с двойник – скъпа яхта

Cigarette 41’ Nighthawk AMG Black Series има цели 5 състезателни мотора

Mercedes-AMG и Cigarette Racing представиха нов съвместен проект – моторна лодка Cigarette 41 'Nighthawk AMG Black Series, направена в стила на спортно купе GT Black Series на AMG.


Cigarette 41’ Nighthawk AMG Black Series


Това е 13-ата лодка, построена заедно от AMG и Cigarette. Моделът 41 'Nighthawk получава стъпаловиден корпус, дъно с променящ се кил, както и палуби и навес над командния пункт, направен от карбон. Катерът може да се похвали с нисък център на тежестта, подобрена конструкцията и отлично управление, като нейните характеристики са напълно в съответствие с духа на Mercedes-AMG GT Black Series с две врати.

Петте извънбордови V8 4.6 Mercury Racing 450R двигатели развиват общо 2250 конски сили и позволяват развиване на максимална скорост от 145 км/ч. Подобрената система за управление позволява едновременно управление на всичките пет мотора само с два лоста.


Cigarette 41’ Nighthawk AMG Black Series


За боядисването на 41 'Nighthawk AMG Edition е използвана комбинация от черен и оранжев Magmabeam. Дизайнът на носа е съставен от много лога на AMG, а контролният пункт е оборудван с два реда седалки – с по 3 места всяко.

Специално покритие предпазва дисплеите от слънцето, отблясъците и ивиците. В задната част на палубата има дневна с U-образен диван. Лодката е оборудвана с тапицерия за седалки Cigarette Cool, която не се загрява на слънце, звукова система Audio Marine и специално осветление на палубата
Двата дисплея на Garmin отпред и отзад са предназначени за гости за достъп до медиите и контролите за осветление.

Още снимки на забележителната лодка - вижте в галерията:

Снимки: Mercedes-AMG

0 от 500