IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen Tiguan получи версия Urban Sport

Новата модификация се предлага с бензинов и дизелов двигател

Обновеният в края на миналата година Volkswagen Tiguan получи модификация Urban Sport, отличаваща се с динамичен и спортен вид. Кросоувърът вече е на разположение на европейските дилъри на марката.


VW Tiguan Urban Sport


Версията Urban Sport може да бъде различен по допълнителните гланцирани елементи в предната част, като и с хрома по задната броня. Има и заден спойлер в черно, в същия цвят са боядисани и корпусите на огледалата, а на вратите и праговете е поставено лого „Urban Sport”.

В стандартното оборудване на тази модификация са включени 18-цолови джанти Sebring (отново в черно), рейлинги на покрива, матрични светодиодни фарове и тонирани задни стъкла. Външните огледала са с електрическо регулиране и подгряване, като могат да се прибират.

Още снимки на новата спортна версия на кросоувъра - вижте в галерията:

В салона се е появил спортен многофункционален волан. Кросоувърът разполага също с адаптивен круиз-контрол с ограничител на скоростта и детектор, следящ да състоянието на водача. Сред асистентите на шофьора са включени система за поддържане на лентата, функция за аварийно спиране Front Assist, парктроник, и навигационна система Discover Media с връзка с интернет.

Новата версия се предлага с 1,5-литров TSI мотор със 130 и 150 к.с., както и с 2,0 TDI, развиващ 122 и 150 к.с. По-слабите двигатели са с предно предаване и 6-степенна механична скоростна кутия, докато за тези със 150 к.с. се предлага 7-степенна DSG с двоен съединител. Цените на Urban Sport варират от 35 700 до 40 450 евро.

Снимки: Volkswagen

0 от 500
  • #2
    2 rate up comment 1 rate down comment
    До #1 ( преди 2 години )
    Влязох на volkswagen.bg и има 2.0 бензин със 190 и 245 к.с.И с 320 к.с. при R. Понякога ви се чудя защо изобщо коментирате.
  • #1
    0 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Дано пуснат и 2.0 Т с поне 200 к.с. ,че с тая умряла бензинова малолитражка 1.5 ще е мъка голяма и язък за иначе удобния и добър автомобил.