IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрите италиански имена за автомобили

Семпли думи, които карат бързите и красиви коли да изглеждат още по-готини

Италианският език определено е един от най-мелодичните в Европа, и може би най-мелодичният от романските наречия. А когато комбинирате тази мелодичност и тези приятни за ухото думи с темперамента и изказните похвати на жителите на Италия, нещата стават още по-интересни.


LAMBORGHINI COUNTACH


Горното с пълна сила важи и за автомобилната промишленост на Италия, особено от 20 век и особено в частта на бързите, мощни и красиви автомобили. Дълго време местната школа е била еталон за дизайн, динамика и технически гений за останалата част на автомобилния свят. И също така е комбинирала темперамент, с прекрасни имена от италианския език.

Но знаете ли какво означават някои от най-известните италиански имена за автомобили? Какво точно се крие зад толкова интересно звучащите думи, на табелите на автомобилни икони? Често, става въпрос за доста семпли неща, които на езика на Данте, обаче, звучат наистина божествено.

В галерията ни сме ви подбрали 9 от най-добрите италиански автомобилни имена, както и кратки забавни истории за това, какво значат и откъде идват:

Най-добрите италиански имена за автомобили (ГАЛЕРИЯ)

0 от 500