fallback

Ядосан полицай разби с пикап колата на шефа си

Белият Mercedes-Benz SL пострада сериозно при атаката (ВИДЕО)

Вбесен полицай потроши колата на прекия си началник, след като на няколко пъти заби в нея пикапа си. Инцидентът е станал на гръцкия остров Родос и беше заснет на видео.

На кадрите се вижда как пикап Mitsubishi L200 се движи директно към бял Mercedes SL, който е бил паркиран точно пред полицейското управление. Офицерът блъска няколко пъти луксозната кола, след което слиза и с чук нанася още щети по каросерията и прозорците.

Съдейки по снимките, мерцедесът е избутан плътно до бордюра от удара, като са му причинени сериозни повреди и по окачването. Полицаят нахлува и в управлението, където разбива вратата на кабинета на началника си и го заплашва пред смаяните си колеги.

Мъжът е арестуван и ще се яви пред съда за унищожаване на частна собственост, нападение и опит за физическа саморазправа. Твърди се, че полицията е бил бесен на шефа си, тъй като той го пратил на психиатрична експертиза. Явно началникът е бил прав, защото инцидентът показва, че подчиненият му определено има психиатрични проблеми.

Снимка и видео: YouTube

fallback
fallback
Последни