IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault Arkana се справи с "Лосовия тест"

Крос-купето получи високи оценки за управляемостта си (ВИДЕО)

Екипът на испанското издание km.77 подложи на "Лосов тест" европейската версия на Renault Arkana. При изпитанието се имитира внезапна поява на пътя на голямо животно, което автомобилът трябва да заобиколи, без да удари някой от конусите.


Renault Arkana


Френското крос-купе успя да се справи с теста, като по този начин повтори постижението на модели като Volkswagen Tiguan и новото комби BMW 3-Series. Моделът заслужи похвали за добрата си управляемост, която беше обявена от тествалите го като "една от най-добрите в сегмент".

В случая Arkana е качена на 18-цолови джанти със стандартни гуми Kumho Ecsta, като накланянето на кросоувъра е определено като "умерено". Отбелязват се също добрите настройките на кормилното управление и на окачването.



При кросоувърите скорост над 70 км/ч се счита за добро постижение. Хибридната версия на най-продаваният модел в сегмента - Toyota RAV4, например, не успя да покрие теста със 77 км/ч. Проблеми имаше дори и BMW M235i.

Снимка и видео: km77

0 от 500