IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

6 градски кросоувъра, които се справят добре и извън пътя

Тези модели нямат някои основни оръжия за тежък терен, но това не им пречи

Една от най-разпространените твърдения е, че с движение по тежък терен може да се справят само сериозни всъдеходи с рамна конструкция, постоянно задвижване на четирите колела, блокировка на диференциалите и задвижване на четирите колела. Практиката обаче показва, че има и леки кросоувъри, които също се чувстват в свои води там, където път няма.

Изданието Car посочва 6 такива автомобила, които са определяни като "градски кросоувъри", но въпреки това, съвсем не са безпомощни при по-тежки условия за придвижване. Всички те са с носеща конструкция и включваща се система за задвижване на четирите колела, като нямат понижаващи предавки и блокировки

6 градски кросоувъра, които се справят добре и извън пътя (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #14
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    За Бг действителността е добре да имаш нещо 4х4 и по високо, че иначе как да си идеш на вилата/селото. Особено ако е валял дъжд.
  • #13
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Карал съм жигула 40 ( преди 2 години )
    Ко?Не!Карал съм и още карам жигула вече 40 години.Няма жалене, зимно време съм си направил едни вериги от синджир за куче. Кат почне да оре в снега и стигне до асвалт го кърти.
  • #12
    1 rate up comment 1 rate down comment
    До 10 ( преди 2 години )
    В същия сняг и Легаси Аутбек ще мине като стой та гледай.
  • #11
    3 rate up comment 13 rate down comment
    Карач ( преди 2 години )
    Точно от показаните, нито един не става!!!
  • #10
    10 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    От 9 коментара, нито един собсвеник на СУВ. Обаче няколко всезнайковци. Може, кара, дали до мол-а. дали до коафьор-а, няма значение. Същата е логиката с телефони, скъпи обувки и пр....Всеки да гледа себе си. Аз си купих подобна кола, водят е САВ, не съм и мислил да ходя по гори и прочие, но в един солиден сняг в Караполци след реката я пробвах и си върви доволно. Вие си коментирайте.
  • #9
    12 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Не съм фен на СУВ-овете, но Форестъра и Аутлендъра се държат прилично за това което са проектирани.Казвам го като собственик на Патрол Y61 който го ползва по предназначение.
  • #8
    10 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    До 6 така е по принцип,но понеже тези коли не са само за Бг,та за това се сравняват. От тези тук стават само Дъстър,Ренегейт и Форестър,такива често се виждат по руските форуми извън пътя в доста тежки терени. Останалите са за селската поляна на равно и чисто място,но там както казват руснаците и с ноль девятьi можно проехат.
  • #7
    11 rate up comment 4 rate down comment
    До 6 ( преди 2 години )
    Точно така! А то в бг, като гледам последно време градски са всички сув-та. Г, ГЛС, Х7, Q7,Q8. Джукести силиконки карат такива возила от тях до центъра или мола и си чешат.....
  • #6
    15 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Абе дори и да имат способности извън пътя, 90% от тези автомобили не излизат извън пътя никога. Купуват се заради комплекси, мода, висока позиция на седене и ако имаш проблеми с кг е по-лесно влизане и излизане.
  • #5
    12 rate up comment 0 rate down comment
    До 4 ( преди 2 години )
    Е ягуара и тигуана, какви са? Селски офроудъри ли са? Но нали трябва да се направим на много интелигентни, и да пуснем коментарче :)