fallback

Двигателите на новата Toyota Land Cruiser 300 също са ясни

Вижте още снимки на всъдехода без никакъв камуфлаж

Новата Toyota Land Cruiser 300 все още не е представена, но вече добихме пълна представа за това как ще изглежда всъдеходът. След като само преди дни се появиха снимки на модела, сега бяха публикувани още фотоси в 4 различни цвята - бял, черен, бордо и сив, като те са направени до завод на марката в Япония.

Така единствено интериорът на модела все още не е разкрит, но различни японски издания вече публикуваха негови скици. Сега те разкриват и техническите характеристики на двигателите, с които ще бъде оборудвана новата генерация на всъдехода.

Задвижването на автомобила ще става с хибридна система с 3,5-литров бензинов V6 агрегат. По предварителни данни, мощността на двигателя с вътрешно горене ще бъде 299 к.с., а още 180 ще добави електромотор.

Подобна мощност - около 415 к.с., ще има и версията със същия 3,5-литров V6 двигател, който вече ще е с две турбини. В гамата на модела ще се появи и вариант с 3,3-литров дизелов мотор, който обаче няма да се предлага на всички пазари. Неговите характеристики засега не се разкриват.

Вече е известно, че новото поколение на всъдехода ще разполага с увеличено с 50 мм разстояние между двете оси, което ще помогне за увеличение на вътрешното пространство. В същото време обаче свесовете на новия Land Cruiser са по-къси от тези на предшественика му.

Премиерата на новото поколение на Land Cruiser ще се състои по-късно тази година - най-вероятно през лятото, а продажбите ще стартират през есента.

fallback
  • #7
    анонимен ( преди 3 години )
    До 12: Лимит за СО2 по Euro 6d няма, какви глупости пишеш?
  • #6
    анонимен ( преди 3 години )
    До 2: Приус от 97 отделя 114g/km по документи, т.е. покрива дедовия. А всички знаем, че в реалността харчеше поне с 50% отгоре, а на междуградско - със 100.
  • #5
    анонимен ( преди 3 години )
    Тез японци не могат да разберат че не бива да рисуват колите си като някакви уродливи аниме геройчета
  • #4
    анонимен ( преди 3 години )
    Най-железния джип е Тойотата
  • #3
    анонимен ( преди 3 години )
    Нов двигател не означава по-мощен двигател. Много красив СУВ. С най-модерното задвижване, двигател,скорости.Както подобава.
  • #2
    анонимен ( преди 3 години )
    Грозничко си е от пред хич да не е постарали са се
  • #1
    анонимен ( преди 3 години )
    Хибридът ще е идеален за европейския пазар - покрива бепроблемно всякакви бъдещи стандарти за емисии. Също както Приус от 1997-*** безпроблено покрива Евро 6d от 2020.
fallback
Последни